Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-1


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με 3-1 επί του Παλληνιακού. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων και κατέκτησαν τελικά εύκολα το τρίποντο, ενώ δεν διαφαινόταν κάτι σχετικό από το α’ ημίχρονο! Σημαντικές αποδείχθηκαν οι επανεμφανίσεις του Τσέλια αλλά και του Πατσιωνίδη, που είχε διακόψει για αρκετό διάστημα. Πολύ καλός ο Κάππος και δραστήριος αλλά «χασογκόλης» ο Σουσούνης.
Οι αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ισόπαλοι 0-0, με τον τερματοφύλακα Χριστοφιλέα να έχει σταματήσει εντυπωσιακά στο 10’ τον Σουσούνη σε τετ-α-τετ και τον Κοβάνη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 30’ για λογαριασμό του Παλληνιακού.
Στην επανάληψη, όμως, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν ένα 17λεπτο ρεσιτάλ πανηγύρισαν τη νίκη χωρίς κοπιάσουν ιδιαίτερα… Στο 58’ ο Τσέλια σε στημένη φάση, με κεφαλιά, έκανε το 1-0, στο 64’ ο ίδιος παίκτης με σουτ ανέβασε το σκορ στο 2-0 και στο 75’ ο Αθανασόπουλος με την βοήθεια του αμυντικού Αλβανού, έφεραν τον ματς στο 3-0…
Ο Παλληνιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Κοβάνη (3-1), έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σωστή εκτέλεση στο τελείωμα της φάσης.
Πολύ καλή η διαιτησία των Βακκά, Τσιαλογιάννη και Βουδούρη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκα (47' Πατσιωνίδης), Τσιούμας, Ευαγγελινός, Κολώνης, Κάππος (62' Φιλλής), Τσέλια, Τσουμάνης (73' Ράλλης), Σινάνι, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Κοκκινάκης (74' Ζώκος), Καρακάσης, Δημητρακάκης (70' Αλβανός), Ντρένοβα, Σιαδήμας, Σκεντούλι (66' Παπασαράντος), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money