Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3-0




Στην κορυφαία θέση της βαθμολογίας πέρασε η Θύελλα, με την είσοδο του 2013! Νίκησε 3-0 τον Γέρακα και κομπάζει για την 10η συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα…
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 60’ η ομάδα του Γέρακα στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο και δεν είχε κινδυνεύσει παρά μόνο στο 2’ (καλό σουτ του Λάμπρου μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), στο 44’ (χαμένη ευκαιρία του Μουτζακά) και στο 50’ (ο Νικολέας με σουτ ανάγκασε τον Γαβαλά σε δύσκολη απόκρουση και στη συνέχεια η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ).
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, είχαν καλύτερη ανάπτυξη αλλά φλύαρη υπεροχή και κατοχή μπάλλας στο α’ ημίχρονο. Έφτιαξαν καλή ευκαιρία στο 30’, με τελικό σουτ από τον Δελάρδα, που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσιούλης.
Με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα πολύ δυνατά, «εκβιαστικά», ξεπερνώντας τα όρια! Παρέσυραν τους νεαρούς αντιπάλους τους και το παιχνίδι έγινε σκληρό…  
Το 1-0 έγινε στο 67’, όταν η άμυνα του Γέρακα «κόλλησε» στο τεχνητό οφ-σάιντ και ο Μουτζακάς ξέφυγε μόνος του, μπήκε και πλάσαρε με επιτυχία.
Ο εκνευρισμός του αγωνιστικού χώρου «πέρασε» και στην εξέδρα, όταν (70’) απεβλήθη ο Δελάρδας για άγριο τάκλιν σε αντίπαλο. Κάποια «καλόπαιδα» (επώνυμοι) οπαδοί της Θύελλας, έβρισαν και κτύπησαν άσχημα τον πατέρα του παίκτη (!) και 2-3 άλλους φίλους της ομάδας του Γέρακα, μπροστά σε 3-4 γυναίκες φιλάθλους που κάθονταν δίπλα, πριν προλάβει ο πρόεδρος Χαρ. Μπήλιος και ο συνεργάτης του (ταμίας στο Δ.Σ.) Σπ. Λουκάτος, να παρέμβουν για να «μαζέψουν» τους ασυμμάζευτους! Ντροπή για την συμπεριφορά τους! Κηλιδώνουν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό χώρο της περιοχής.
Ο αγώνας διεκόπη προς στιγμήν, αλλά ο διαιτητής δεν έγραψε τα γεγονότα στο φύλλο αγώνος, δεδομένου ότι εξελίσσονταν στην εξέδρα… Την ευθύνη για την σχετική αναφορά στην έκθεσή του, είχε ο παρατηρητής του αγώνα κ. Ζερβούδης.
Το ματς συνεχίσθηκε σε κλίμα αντιπαράθεσης και στο 89’ ο Νικολέας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0. 
Στις καθυστερήσεις (91’) ο Μουτζακάς ξέφυγε πάλι από το τεχνητό οφ-σάιντ της άμυνας των φιλοξενουμένων και από το ύψος του πέναλτυ πλάσαρε στο δοκάρι, αλλά ο επερχόμενος Τασσόπουλος με νέο σουτ έκλεισε το σκορ 3-0. 
Αμέσως μετά, απεβλήθη και ο Καρλατήρας για χειρονομία προς την «ευπρεπή» εξέδρα των γηπεδούχων… 
Σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων του Γέρακα, η φιλοξενία της Θύελλας θα τους μείνει …αξέχαστη! Και για τον λόγο αυτό θα ζητήσουν προστασία από τα αρμόδια όργανα.
Καλή η διαιτησία των Λάμπρου, Κωνσταντόπουλου και Β. Τζαφόλια.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου (75' Ντόσκας), Ράσα (46' Νικολέας), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Προδρόμου, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (83' Καλογραιάκης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός (88' Βούρλας), Δημητριάδης, Κάλης, Καρλατήρας, Δριλάκης, Μπερέτης (60' Μαργέτης), Βάρδας, Χρυσανθόπουλος (75' Γεωργόπουλος), Δελάρδας, Τσαδήμας.

1 σχόλια:

spike είπε...

κυριε Κοτσωνη καλο θα ηταν να ενημερωνοσασταν για τον αγωνα και το τι συνεβη απο ολες τις πλευρες και οχι μονοπλευρα οπως και στο παιχνιδι του α γυρου.Καταδικη βγαινει παντα οταν ακουστουν ολες οι αποψεις η εστω αν εχουμε ιδία αποψη.Ειμαι στην διαθεση σας να σας ενημερωσω ωστε να υπαρχει μια πιο αντικειμενικη αποψη.ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money