Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2-2



Η Δόξα σημείωσε ουσιαστικά 3 γκολ (και το 4ο προήλθε από σοβαρό λάθος της άμυνας) αλλά ήλθε ισόπαλη 2-2 με την γηπεδούχο Μαρκό, η οποία προσπάθησε για το καλύτερο αλλά παρουσίασε –ως συνήθως- επιθετική δυστοκία…
Οι ομάδες φάνηκαν ισοδύναμες, προσέφεραν γενικά καλό θέαμα και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 40’ με σκόρερ τον Πουλάκη και ισοφάρισαν (1-1) οι γηπεδούχοι στο 45’ με αυτογκόλ του Μαρινάκη, υπό την πίεση του Γκαβασιάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων και στο 65’ είχαν δοκάρι με τον Αγγελάκο! Τελικά, η Μαρκό γύρισε το παιχνίδι στο 75’ με πλασέ του Γκαβασιάδη. Δεν χάρηκε όμως για πολύ, γιατί στο 80’ με ευθύβολο κτύπημα φάουλ του Κωστάζου από 30 μέτρα (ο Γερογιάννης βρέθηκε εκτός θέσης), η Δόξα ισοφάρισε για το τελικό 2-2.
Στα τελευταία 10’ λεπτά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Η γιατρός του αγώνα είχε πολλή δουλειά από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς παικτών… Ο διαιτητής προσπαθούσε να κρατήσει το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και στο 85′ απέβαλε τον Μπερέτα, επειδή κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης!
Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου, με βοηθούς τους Γρ. Λάμπρο και Μακρή.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (46′ Δημογιάννης), Πατσαούρας (75′ Δημητρίου), Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Γκαβασιάδης, Κωστής.
ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Κωστάζος, Μαρινάκης, Γκαδίτης (46′ Θεοχάρης), Τούντας, Μπουτσάι, Μπερέτας, Σύρος (62′ Παπαδάς), Δάβαρης, Πουλάκης (80′ Αμπεντινάι), Μπεκιράι.  

* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ψάχνει για ταλέντα... 


2 σχόλια:

Unknown είπε...

90 - 10 η διαιτησια υπερ του κορωπιου.

Ανώνυμος είπε...

re ti vlakas eisai esu. pali se allo ghpedo hsoun.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money