Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2-2



Προηγήθηκε 2-0 ο Πρωτέας αλλά λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι, καθώς ο ψυχωμένος και γηπεδούχος Διόνυσος όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πέτυχε και τρίτο τέρμα που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο Πρωτέας προηγείται με 2-0 και στο τέλος μένει ικανοποιημένος με την ισοπαλία! Αντίθετα, ο Διόνυσος επιδίωκε τουλάχιστον μια νίκη στα παιχνίδια με Αχιλλέα και Πρωτέα αλλά περιορίσθηκε σε δύο (στενόχωρες) ισοπαλίες!
Χωρίς σημαντικές φάσεις κύλησε το α’ ημίχρονο αλλά στο 44’ με σουτ εκτός περιοχής του Μαραγκού (αφού η μπάλλα κτύπησε και στο κεφάλι του Κολέτσα), οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1).
Πάλι ο Μαραγκός ήταν ο δράστης του 0-2, με κοντινό πλασέ στο 49’.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πήραν πρωτοβουλία στις κινήσεις και μείωσαν στο 65’ με διαγώνιο σουτ του Δρόσου, μέσα από την μικρή περιοχή (1-2).
Το 2-2 έγινε στο 76’ με κεφαλιά του προωθημένου Κολέτσα, σε κτύπημα φάουλ. Και στο 85’ ο Κωνσταντόπουλος σημείωσε γκολ με πλασέ από το σημείο του πέναλτυ, αλλά ο βοηθός Φαμέλης υπέδειξε τον σκόρερ ακάλυπτο σε θέση οφ-σάιντ, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το αντίθετο…
Στο 90’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακροδημήτρης.
Μόλις ο πολύ καλός διαιτητής της συνάντησης Μανιώτης, σφύριξε τη λήξη του αγώνα, παίκτες του Διονύσου έτρεξαν και του διαμαρτυρήθηκαν έντονα (με άκομψο τρόπο) γιατί δεν κράτησε καθυστέρηση! Το επεισόδιο εντάθηκε όταν ο βοηθός Φαμέλης πλησίασε τους διαμαρτυρόμενους και –σύμφωνα με καταγγελία παικτών του Διονύσου- έσπρωχνε και κλώτσαγε τους παίκτες που διαμαρτύρονταν! Τα πνεύματα εξάφθηκαν, επικράτησε για λίγο αναστάτωση αλλά με την παρέμβαση πιο ψύχραιμων παραγόντων όλα ξεπεράσθηκαν και έμεινε μόνο η αναφορά των Λιάσκα, Παξιμάδη, στο φύλλο αγώνος… Καλός ο έτερος βοηθός Χὀικας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Γεροντάκης, Γκέσουρας, Κολέτσας, Αλεξανδρόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Δρόσος, Γεροβασίλης, Καρατσίκος, Μαρώλιας (70’ Βρυώνης), Ουντέζε (65’ Παξιμάδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Λάπας (65’ Τζανής), Γιασελάι, Χρήστου, Μαραγκός, Καλιανιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money