Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2-2


Πολύ δυνατό παιχνίδι, επιπέδου Α’ κατηγορίας, έγινε στο γήπεδο του Αχιλλέα, με τον Διόνυσο να παίζει καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα και τον Αχιλλέα να αντιστέκεται δείχνοντας ότι δεν περίμενε τέτοια αντίσταση…
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στην αρχή δύο κλασσικές ευκαιρίες με τους Ουντέζε και Καρατσίκο αλλά το σκορ άνοιξε (1-0) υπέρ των γηπεδούχων στο 9’ ο Παπαχρήστου, με κοντινό πλασέ.
Ο Διόνυσος, πάντως, εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες του Αχιλλέα και «γύρισε» το ματς!
Το 1-1 σημείωσε στο 40’ με κεφαλιά ο Κολέτσας μετά από κτύπημα φάουλ και ο Καρατσίκος στο 57’ με σουτ ύστερα από κόρνερ, έδωσε προβάδισμα (1-2) στους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 65’ για γκολ, σε φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά δεν υπήρχε καμία παράβαση, δεδομένου ότι ποτέ δεν πέρασε η μπάλλα την γραμμή τέρματος! Στο μεταξύ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν 4 εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Ουντέζε, που ήταν σε άσχημη ημέρα και δεν τελείωσε καμία από τις φάσεις που βρέθηκε σε θέση να σκοράρει…
Στο τελευταἰο δεκάλεπτο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (80’) με τον Γεροβασίλη, υποστηρίζουν ότι «κέρδισαν» πέναλτυ που δεν είδε ο διαιτητής και διαμαρτύρονται για καταλογισμό αρκετών εις βάρος τους ανύπαρκτων φάουλ!
Ο Αχιλλέας τελικά ισοφάρισε (2-2) στο 87’ με σουτ εκτός περιοχής του Σταματόπουλου.
Η ισοπαλία δεν άρεσε στον Αχιλλέα, που προπονείται με τις οδηγίες του κ. Καβαλάρη ενώ για τον Διόνυσο αποτέλεσε επιτυχία, καθώς η ομάδα έδειξε βελτιωμένη διάθεση και αγωνιστικότητα υπό τις οδηγίες του παίκτη – προπονητή κ. Κουτσογιάννη…
Με λάθη η διαιτησία των Γρ. Λάμπρου, Παπαδόπουλου, Καραθανάση.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σιώρας, Αβραμόπουλος, Γεωργακόπουλος (75’ Τσάκαλος), Σταυρόπουλος, Ροπόκης, Μπούσκος, Τσιαδήμας (55’ Καπλάνης), Σταματόπουλος, Ξενάκης, Φούντας, Παπαχρήστου (55’ Πλιάτσικας).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Γεροντάκης (74’ Παξιμάδης), Κουτσογιάννης (46’ Κωνσταντόπουλος), Γκέσουρας, Κολέτσας, Αλεξανδρόπουλος (46’ Χριστοδούλου), Δρόσος, Καρατσίκος, Ουντέζε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money