Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2-2




Δίκαιη ισοπαλία (2-2) πήρε η Μάχη μέσα στο Κορωπί από το πρωτοπόρο της κατηγορίας Κορωπί, που δεν δικαίωσε με την απόδοσή του, προφανώς επειδή οι παίκτες του υποτίμησαν τους αντιπάλους τους… Μάλιστα ο ΑΟΚ μπορεί να είχε ηττηθεί κιόλας, αν ο Ενέι «έπιανε» καλύτερο (δεξί αντί αριστερό) σουτ στο 85’ και σημείωνε γκολ!
Από την άλλη πλευρά, οι ξαφνικές απουσίες των «μικρών» Φύτρου και Πάντου, ανάγκασε τον προπονητή Αντ. Καρπούζα, να αλλάξει τα σχέδιά του την τελευταία στιγμή και να παρουσιάσει 11άδα με αρκετά προβλήματα…
Όλα πήγαν στραβά στο Κορωπί, καθώς με την έναρξη του αγώνα (2’), ο Καραλής κέρδισε πέναλτυ και ο Μίχας με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ (0-1).
Η ισοφάριση (1-1) επιτεύχθηκε στο 34’ με απίθανο σουτ του προωθημένου Ντεντόπουλου, μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά από πολύ πλάγια θέση, κοντά στη γραμμή του άουτ, στην κλειστή γωνία του Μπουκουβάλα!
Η άκαρπη υπεροχή του Κορωπίου συνεχίσθηκε. Η Μάχη έδινε με επιτυχία τις …μάχες της με δύο ζώνες άμυνας.
Από λάθος του έμπειρου Πλατσιώτα, έγινε στο 52’ το 2-1 με σκόρερ τον Τόλια. Φάνηκε προς στιγμή ότι οι γηπεδούχοι θα «έπαιρναν επάνω τους», αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο καθώς ακόμη και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Αντώνης Πρίφτης» δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη του ΑΟΚ. Όμως, και η αντικατάσταση του Γαλάνη ενόχλησε τους φίλους του Κορωπίου, που αντέδρασαν με φωνές κατά του προπονητή!
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση (70’) και κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό 2-2, με κοντινό πλασέ του Νταή, σε κτύπημα φάουλ του Μίχα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καπόγλη (και των βοηθών του Φαμέλη και Βουδούρη) και άσκοπες οι αιτιάσεις για το αντίθετο, του κ. Καρπούζα…
Μετά τη λήξη της συνάντησης, απειλήθηκε στα αποδυτήρια επεισόδιο από ένα 45άρη «κύριο», που αποπειράθηκε να προπηλακίσει, βρίζοντας, παράγοντες της ομάδας του Μαραθώνα.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Κοκίνι, Μινάι (56' Σπηλιόπουλος), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (67' Μανασσής), Μπανάι (46' Τόλιας), Χοντάι, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος.
ΜΑΧΗ: Μπουκουβάλας, Γρίβας (69’ Γ. Χαμάμης), Παιδής, Χατζηπέτρος (59' Νταής), Πλατσιώτας, Καραλής, Μεταξάς (41’ Ν. Χαμάμης), Μπισμπιρούλας, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money