Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-0


ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α' ΓΥΡΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ - ΜΑΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Μάχη με 5 νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της (ο Ανδρέας Σκουβαράς έκανε ροτέισον), κατέβαλε την αντίσταση του Αήττητου, που ήταν καλός μόνο για 15’ λεπτά, στο διάστημα 20’–35᾿.
Το 1-0 πέτυχε στο 17’ ο Μίχας με άπιαστο σουτ στην κίνηση, από την γραμμή της περιοχής και πλάγια!
Στο διάστημα της υπεροχής του, ο Αήττητος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με ισάριθμα πλασέ από καλές θέσεις, άουτ! Μετά, η ομάδα των Σπάτων δεν φάνηκε πάλι επιθετικά και διεκδίκησε μόνο τον χώρο του κέντρου, χωρίς να τα καταφέρει, παρά κάποιες προσπάθειες του Λάππα, που ξέφυγαν από το αγωνιστικό πάθος!
Το 2-0 έγινε στο 82’ από τον Χατζηλία, ο οποίος πέρασε ακόμη και τον τερματοφύλακα πριν σκοράρει.
Καλή ήταν η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου και του βοηθού Β. Τζαφόλια. Ανέτοιμος αγωνιστικά ο πρόσφατα επανελθών από τραυματισμό στην αγωνιστική δράση Μαργαρίτης.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα (80' Γρίβας), Παιδής, Κατούντας (82' Χατζηπέτρος), Πλατσιώτας, Καραλής, Μπισμπιρούλας, Νταής, Σένε, Μίχας, Χατζηλίας (86' Ενέι).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (46' Λάππας), Μαγκλάρας, Καλούδης, Μαγκουσοχατζάκης, Κολάγκι, Φράγκος, Μπαρμπαρούσης, Μασκλαβάνος, Λούτζι, Θεοφάνους (76' Μητσιώνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money