Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2-0


«Ομάδα Κυπέλλου» μπορεί να χαρακτηρισθεί ο Παλληνιακός, που έχει αποκλείσει σημαντικούς αντιπάλους στη διάρκεια της εφετινής διοργάνωσης και ήδη πέρασε στους 4, αφού νίκησε και τον κάτοχο του Κυπέλλου Κυανό Αστέρα Βάρης με 2-0!
Ειδικά στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, οι γηπεδούχοι ακολούθησαν την πρέπουσα αγωνιστική τακτική, πέτυχαν δύο γκολ, είχαν 3 δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Μπερτσιά, και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση…
Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Κυανούς Αστήρ διατήρησε σαφή εδαφική υπεροχή, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και σημείωσε γκολ με τον Στρατή στο 12’, που ακυρώθηκε σωστά με υπόδειξη διαιτητή και επόπτη για οφ-σάιντ, εις βάρος παίκτη της Βάρης, που παρενέβη στην πορεία της μπάλλας…
Φαινόταν ότι αν ο Αστέρας σημείωνε τέρμα στο διάστημα αυτό του παιχνιδιού, η πρόκριση θα ήταν σίγουρα δική του!
Μάλιστα, με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’), η ομάδα της Βάρης ενίσχυσε την μεσαία και επιθετική της ισχύ, κι έφθασε πολύ κοντά στο 0-1 αλλά ο Λαναράς, σχεδόν εξ επαφής με το τέρμα, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Χριστοφιλέα!
Σιγά-σιγά ο Παλληνιακός (που είχε με 4 μικρούς στην 11άδα) άρχισε να παίζει με «μεγάλες» μπαλλιές και να ψάχνει τον Ντρένοβα και τον Μπερτσιά στην επίθεση. Με την τακτική αυτή, στο 62’ ο Ντρένοβα έπιασε εκπληκτικό σουτ από 17 μέτρα στο «Γ» της αντίπαλης εστίας, σημείωσε εντυπωσιακό τέρμα (1-0) και στο 65’ ο Μπερτσιάς είχε κεφαλιά που απέκρουσε με υπερένταση ο Μαρινάκης και στην εξέλιξη, πάλι ο Μπερτσιάς με «ψαλιδάκι» έστειλε την μπάλλα στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού! Απίστευτη φάση…
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέθεσαν τα όπλα. Επέμειναν στην επιτυχία κάποιου τέρματος αλλά δεν τα κατάφεραν, πότε λόγω ατυχίας στο τελικό σουτ, πότε λόγω της καλής απόδοσης του Χριστοφιλέα και της σωστής αμυντικής τακτικής των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 68’ έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Καμπάσης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε και στο 72’ ο Μπερτσιάς έστειλε την μπάλλα με τεχνητό σουτ από το ύψος της περιοχής και λίγο πλάγια, στη συμβολή των δοκών! Επίσης, στο 79’ σε μακρινό «γέμισμα»-πάσα του Πάσσαρη, ο Μπερτσιάς πετάχθηκε και με κεφαλιά «κρέμασε» τον Μαρινάκη αλλά η μπάλλα κτύπησε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι! Τελικά, ο έμπειρος σέντερ-φορ του Παλληνιακού δικαιώθηκε στο 89’, όταν ο Ντρένοβα με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μπερτσιά, που σημείωσε με πλασέ το 2-0.
Ο Αστέρας τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο 90’ ο Πλίτσης απεβλήθη, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Με πολλά λάθη, τα οποία πάντως δεν έκριναν το αποτέλεσμα, ήταν η διαιτησία του Παπαδόπουλου. Πολύ σωστοί οι βοηθοί Οικονόμου και Ντόστης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Δημητρακάκης (90’ Ρωμαντζάς), Ντρένοβα, Πάσσαρης, Κοβάνης (87’ Καστής), Μπερτσιάς, Κούνας.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ: Μαρινάκης, Κωζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Συμεωνίδης (46’ Μελαμπιανάκης), Παπαδημητρόιπουλος (62’ Ψυχογιός), Κάρδαρης, Ζώνας, Λαναράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money