Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-2



Το Κρυονέρι πέτυχε μεγάλη νίκη στο Καπανδρίτι, αφού εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των αντιπάλων του, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 9 παίκτες στα τελευταία 35’ λεπτά! Από την πλευρά του, το Καπανδρίτι ατύχησε στο 65’ όταν ο τερματοφύλακας Μπαχούμας έπαθε εξάρθρωση ωμοπλάτης και τον αντικατέστησε ο νεαρός –εντελώς άπειρος- Σκούρας!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μπύρωση στο 16’. Στη φάση αυτή απεβλήθη ο Κανταρέλλης (15’). Πολύ γρήγορα όμως (18’), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με σκόρερ τον Κολώτα.
Στο β’ ημίχρονο (55’), ο Καστρινός είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έφυγε από το παιχνίδι. Η είσοδος του νεαρού Σκούρα στο 66’ άλλαξε τους συσχετισμούς και οι παίκτες του Κρυονερίου επιχειρούσαν σουτ από μακρινή απόσταση… Στο 75’ πάλι ο Κολώτας σκόραρε, με σουτ εκτός περιοχής (1-2) και παρά τις προσπάθειες του Καπανδριτίου να αντιδράσει, αυτό στάθηκε αδύνατο!
Γενικά, το Κρυονέρι έδειξε στοιχεία καλής ομάδας (γύρισε και ο Τσαλαπατάνης) και δίκαια πήρε τη νίκη. Το Καπανδρίτι, με τις συνεχείς αποβολές παικτών του, έχει αποσυντονισθεί…
Εφάρμοσαν σωστά τους κανονισμούς ο διαιτητής Μανιώτης και οι βοηθοί Μαγουλάκης και Βακκάς. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας (66’ λ.τρ. Σκούρας), Ζαμπούρας, Σ. Μαντάς, Καραμπιτιάνης, Ζουβερέλλης, Μπύρωσης, Σπ. Τσαλίδης (89’ Χασανάι), Αθανασόπουλος, Πιτσιάβας (75’ Ν. Μελίρας), Μίχας, Μιχ. Τσαλίδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Ε. Κολώτας, Κ. Καστρινός, Κανταρέλλης, Γ. Θανασούλης (20’ Νυχάς), Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Χουζούρης, Τσαλαπατάνης, Ζερμπίνης (90’ Βλαχάκης), Ρίζος (83’ Κόλμπερ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money