Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-1


Ο Παλληνιακός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην αξιόμαχη Σταμάτα, που έχει να κερδίσει παιχνίδι από τις 3/11/2012! Ο κακός τρόπος ανάπτυξης και η μέτρια απόδοση του κέντρου των γηπεδούχων, έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη πλευρά να βγει με μεγάλες μπαλλιές στην επίθεση και ο πολύ δραστήριος Οσμανάι, να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα. 
Έτσι, μετριότατοι οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος, άφησαν τους καλά διαβασμένους και ορεξάτους φιλοξενούμενους (με τον Παναγ. Χονδροθανάση στον πάγκο, καθώς ο Μανώλης Παπαδόπουλος έδωσε τις οδηγίες του τηλεφωνικά), να ελέγχουν το παιχνίδι και να επιζητούν το γκολ, μάλιστα σε 2-3 περιπτώσεις με καλές προϋποθέσεις…
Η Σταμάτα ζήτησε πέναλτυ στο 33’ σε ανατροπή του Οσμανάι από τον τερματοφύλακα Μπακόλα που πραγματοποιούσε έξοδο και ένα αμυντικό, αλλά ο διαιτητής δεν έκρινε τη φάση «ύποπτη» κι άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί παρά τις διαμαρτυρίες.
Νωρίτερα (30’) ο Παλληνιακός πλησίασε το 1-0 με κεφαλιά του Μπερτσιά από την μικρή περιοχή, που έστειλε την μπάλλα μόλις έξω από το δοκάρι του Πετράκη!
Οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» στο β’ ημίχρονο, μπήκαν πιο δυνατά και πιο επιθετικά στο ματς, αλλά βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ από τέρμα του Οικονομόπουλου στο 62’. Κατάφεραν, πάντως, να φθάσουν στην ισοφάριση, με γκολ του Σιαδήμα στο 82’. 
Μάλιστα, ο σκόρερ Σιαδήμας, απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη στο 86’.
Το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί επιτυχία της Σταμάτας ενώ ο Παλληνιακός συνεχίζει να πελαγοδρομεί…
Με ανούσια λάθη ο διαιτητής Μανιώτης και οι βοηθοί του Μπουξμπάουμ και Γουργιώτης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Π. Μπούρας (68' Κοκκινάκης), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Κούνας (46' Αλβανός), Ντρένοβα, Πάσσαρης, Παπασαράντος (58' Καστής), Μπερτσιάς, Κοβάνης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Ζινχίρια, Δημητρίου (61’ Κ. Τσεβάς), Μπόρας, Λιόλιος, Πέππας, Κριεμάδης (75' Καλογήρου), Δεσύλλας, Οσμανάι, Χ. Τσεβάς, Οικονομόπουλος (86' Ντιούφ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money