Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-1


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α' ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΗ


Απογοητευτικό το Κορωπί δεν κατάφερε (για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική) να επιβληθεί ούτε του Νικηφόρου, που παραμένει αήττητος στους τελευταίους 6 αγώνες πρωταθλήματος! Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαθεοδώρου βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα κι έσωσε την εστία του από πολύ δύσκολες καταστάσεις! Εντύπωση, όμως, προκάλεσε η αδυναμία των παικτών του Κορωπίου να ολοκληρώσουν τις λίγες – έστω- ευκαιρίες που είχαν να σημειώσουν ένα τέρμα ακόμη!
Το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο αλλά όταν στο β’ μέρος το Κορωπί βγήκε στην επίθεση, άφησε πολλά κενά στην άμυνα, που εκμεταλλεύθηκε ο Νικηφόρος.
Στο πρώτο ημίχρονο το Κορωπί είχε μόνο δύο καλές ευκαιρίες. Ένα σουτ του Ντεντόπουλου από μακρινή απόσταση που μπλόκαρε ο Καραγιάννης και στο 35’ κεφαλιά-ψαράκι του Σπηλιόπουλου από καλή θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Δύο φορές στο β’ ημίχρονο ο Αποστολόπουλος και μία ο Βεντούρης, βρέθηκαν σε θέση να σκοράρουν αλλά τις ενέργειές τους σταμάτησε με ετοιμότητα ο Παπαθεοδώρου!
Όμως, στο 72’ ο Γαλάνης, σε αναμπουμπούλα, σημείωσε το 1-0 και στο 76’ ο Βαζέχα με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι ενώ στο 79’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ανδρεάδης.
Η είσοδος του Ζέεμπε στο παιχνίδι, βοήθησε τους φιλοξενούμενους και στο 82’ σε σουτ του Αλεξανδράκη, η μπάλλα βρήκε το χέρι του Κοκκίνι και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτυ. Ο Βαζέχα εκτέλεσε, ο Παπαθεοδώρου απέκρουσε, νέο σουτ του Βαζέχα, νέα απόκρουση του τερματοφύλακα, όμως ο Ζέεμπε με νέο σουτ ισοφάρισε 1-1.
Στο 87’ το ματς διεκόπη για 2’ λεπτά για επίθεση (με βρισιές και πέταγμα πλαστικών μπουκαλιών) οπαδών του Κορωπίου στον βοηθό Πολυχρονιάδη.
Σημειωτέον ότι στον πάγκο του Νικηφόρου ως προπονητής κάθισε ο Σωτήρης Βλαχάκης ενώ ο Φώντας Ρούσσης παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα.
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Α. Γαλάνη, (Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης).
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Μινάι (56' Παπαϊωάννου), Ντεντόπουλος, Κοκκινάκης, Πριονίδης (66' Παπαδόπουλος), Γαλάνης, Σπηλιόπουλος, Τόλιας (56' Βρούτσης), Ανδρεάδης, Πάντου.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης, Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Τσιριγώτης, Χαρικιόπουλος (66' Ζέεμπε), Βεντούρης (55' Αλεξανδράκης), Βαζέχα, Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money