Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ



ΑΝΟΙΞΗ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-1




ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4-1
Μέτριο το Κρυονέρι, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο διάστημα 50’-70’ και υπερίσχυσε του Κουβαρά με 4-1 κάτω από περίεργες συνθήκες και συγκυρίες… Ο Κουβαράς προηγήθηκε (0-1) στο 25’ με γκολ του Λιάπη, κι έτσι έληξε το ημίχρονο. Όμως, με τη έναρξη του β’ ημιχρόνου (52’), ο τερματοφύλακας Ευδαίμων βγήκε από την περιοχή του κι έπιασε την μπάλλα με τα χέρια! Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί και να τον αντικαταστήσει ο νεαρός Ρώμας, ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού.
Έτσι, στο 55’ ο Ζερμπίνης ισοφάρισε 1-1, στο 61’ ο Τσαλαπατάνης έδωσε προβάδισμα στο Κρυονέρι με 2-1 και στο 71’ πάλι ο Ζερμπίνης πέτυχε το 3-1. Το σκορ έκλεισε ο Χρυσικόπουλος στο 85’.
Καλή η διαιτησία του Α. Γαλάνη, (Μαγουλάκης, Μπέκας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Νυχάς (85’ Κολοκοτρώνης), Ε. Κολώτας, Χουζούρης (80’ Σιατραβάνης), Γ. Θανασούλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Κόλμπερ, Τσαλαπατάνης, Ζερμπίνης, Ρίζος  (90’ Βλαχάκης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Κοτοπούλης, Βανγκέλι, Χατζής, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Π. Μπίκλης, Πλάκα, Παπανικολάου (54’ Κ. Ρώμας), Ζατσελλάρι (76’ Στουραΐτης), Πρίφτης (68’ Σίνης).
 
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3-1
Παρά την συνεχή καταρρακτώδη βροχή από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, η γηπεδούχος Δόξα Αγ. Άννας νίκησε και την Βουλιαγμένη με 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή της βαθμολογίας!
Το παιχνίδι εξελίχθηκε δυνατό, με την μπάλλα –λόγω της ολισθηρότητας- να κάνει τα …δικά της.
Το σκορ άνοιξε (17’) ο Καλλέρης με εξαιρετική προσπάθεια (1-0) και ο Γκίνι στο 38’ με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0.
Η Βουλιαγμένη κατάφερε να μειὠσει (2-1) με απευθείας κτύπημα φάουλ του Μπάμπα στο 62᾿. Όμως την τελευταία λέξη είπε πάλι η Δόξα στο 70’, με σουτ του Συμεωνίδη, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Πολύ καλή ηη διαιτησία του Σπίθα (Μπουξμπάουμ, Ντόστης).
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς (65’ Μαβίδης), Γεωργόπουλος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Καλλέρης, Παπαδόπουλος, Γκίνι (68’ Νικολἀου), Αρχοντής, Σάββας (59’ Συμεωνίδης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Παπαγκίκας, Κουγιουμτζιάν, Τσιρλής, Α. Λιόλιος, Κυριαζόπουλος (70’ Κωνσταντόπουλος), Παπανικολάου (61’ Μπακούρος), Πάππα, Μπάμπα, Σ. Λιόλιος, Πουράνης.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0-2
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αυλώνα με 2-0 πέτυχε ο Παμπαιανικός, που επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή του αγώνα, σημειώνοντας το 0-1 μόλις στο 3’ και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες. Ο Αυλώνας αιφνιδιάσθηκε από το γρήγορο γκολ και επιχείρησε με μεγάλες μπαλλιές προς τους επιθετικούς να απειλήσει, χωρίς να τα καταφέρει…
Σκόρερ του 0-1 στο 3’ ήταν ο Μυρτάι με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όταν ο Κατσαρός έβγαλε μπαλιά πίσω από την άμυνα του Αυλώνα.
Στο 12’ έγινε φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Λαγός έφυγε στην αντεπίθεση μόνος του και στην προσπάθειά του να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που είχε βγει από την μεγάλη περιοχή, ανετράπη. Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Καλέμη, παρότι ο Λαγός ήταν σε προφανή θέση για γκολ (αλλά πλάγια). Πάντως, στο 17’ ο Λαγός είχε σουτ στο δοκάρι και το τελικό 0-2 πραγματοποιήθηκε στο 86’ μετά από ωραίο συνδυασμό του Μυρτάι με τον Σέλβια. Ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το γκολ. 
Καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Πανούτσος, Νικολακάκος.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Κούφο, Νακάι, Πούγιας (20’ Μπαμπαλίου), Μαλαβάκης, Σκανιάκος, Νάνος, Κάρολι, Λέκκας, Βελώνης, Δημητριάδης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χερίδης, Α. Αζακάς, Ν. Αζακάς, Τσεβάς, Χατζής, Παπασωτηρίου, Σέλβια (88’ Σιδέρης), Κατσαρός (89’ Ζάχαρης), Λαγός (80’ Αγγελόπουλος), Γκόμπλιας, Μυρτάι.

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1-0
ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1-0
Ποιοτικό ματς, με πολλή τακτική, κρίθηκε στο 89’ υπέρ των γηπεδούχων, που διατήρησαν ελαφρά υπεροχή των κινήσεων παρά τις σημαντικές απουσίες παικτών για διάφορους λόγους. Χαρακτηριστικό γεγονός, το ντεπούτο του 14χρονου Τσαμουρά με την ανδρική ομάδα των Καλυβίων!
Στο 20’ και 30’ χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ από τον Οικονομίδη.
Στο β’ ημίχρονο το Καπανδρίτι ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία!
Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, ήρθε η φάση του 89’ με κεφαλιά του Πέππα σε κτύπημα φάουλ (1-0). Έτσι, μετά από 4 αγωνιστικές, τα Καλύβια επέστρεψαν στις νίκες.
Άψογη η διαιτησία του Γρ. Λάμπρου και των βοηθών Β. Γαλάνη – Χόικα. Μάλιστα, ο Χόικας γλίστρησε και στραμπούληξε τον αστράγαλό του!
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Κοτλίδας, Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Μαραγκός, Βασιλείου, Μουστόγιαννης, Ροκανάς, Δ. Οικονομίδης (75’ Πέππας), Σερμπενιάδης (89’ Τσαμουράς), Καρελιώτης (88’ Υμέρι).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Ζαμπούρας, Μαντάς, Καραμπιτιάνης, Σίνας (8’ λ.τρ. Βελτανιώτης, 80’ Χασανάι), Ζουβερέλης, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Πιτσιάβας (84’ Ν. Μελίρας), Μίχας, Μπύρωσης.

ΑΝΟΙΞΗ: ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-1
Ντέρμπυ στη βροχή έγινε στην Άνοιξη και η γηπεδούχος κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει 2-1. Το ματς άργησε να αρχίσει κατά 25’ λεπτά, λόγω αργοπορημένης άφιξης του βοηθού Μαγουλάκη.
Και τα 3 τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο 18λεπτο του αγώνα, ενώ σ’ όλη την υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού έγιναν πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.
Το 1-0 πέτυχε ο Κυριάκης στο 72’, ισοφάρισε (1-1) με δυνατό κτύπημα φάουλ ο Φύσαρης (80’) και το τελκό σκορ (2-1) διαμόρφωσε με πέναλτυ ο Νικολάου.
Καλή η διαιτησία του Αντ. Βλάχου, (Μόσχος – Μαγουλάκης).
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Β. Κολώτας, Νικολάου, Δ. Δεσύλλας, Μαπάκης, Μανουσάκης, Λιγωμένος, Σίτης (60’ Μπουσδέκης), Σ. Δεσύλλας (68’ Δαρζέντας), Αδρακτάς (75’ Λιτσένι).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Νικολαΐδης (69’ Πλατανησιώτης), Πιτσικάλης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης (32’ Ντάνης), Κυριακίδης, Βλαντής, Ασλάνι, Ζουμάς, Χελιώτης (74’ Φύσαρης).

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 1-2
Καλύτερα προετοιμασμένος (αγωνιστικά και ψυχολογικά) ο Προφήτης Ηλίας, πήρε σημαντική νίκη στη Βάρη από τον Φοίβο με 2-1. Προηγήθηκαν 2-0 οι φιλοξενούμενοι με τέρματα του Γεωργίου (16’) και Νούση (47’). Οι γηπεδούχοι έκαναν προσπάυειες να ισοφαρίσουν αλλά κατάφεραν μόνο να μειώσουν (2-1) με γκολ του Παπαδόπουλου στο 67᾿.
Καλοί οι διαιτητές Γιαλούρης, Τζάλλας, Περδίκης.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Πούτρο (46’ Πατρίκιος), Μηλιαράκης (63’ Ποπιέλα), Σώκος, Καρύδης, Ζέρβας, Παπαδόπουλος, Παρόλας, Λουστ (87’ Μαργαρίτι), Νεφερίδης, Αγάλου.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Καραμολέγκος, Λύγκος, Τούσα, Στόλης (46’ Μαργέτης), Τοζάλλι, Γεωργίου, Νούσης, Κουλοχέρης, Φούκη (85’ Ζούρας), Καρναβίας (75’ Δεληγιάννης).

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pou einai o kouvaras reeeee

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money