Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1-1



Ο Αήττητος δεν μπορούσε να πετύχει γκολ και ο Άρης ήταν ικανοποιημένος και με την ισοπαλία… Έτσι, η μεταξύ τους συνάντηση έληξε ισόπαλη 1-1!
Στο α’ μέρος δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο αλλά ο Αήττητος κατάφερε στο 35’ να κερδίσει πέναλτυ με τον Κολάγκι. Την ποινή ανέλαβε να εκτελέσει ο Λάππας, ο οποίος έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Τσιόμπου. Συνολικά ο Αήττητος είχε 3-4 καλές (αλλά χαμένες) ευκαιρίες, όπως και μια προσπάθεια του Γκερδούκη, που σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Ο Άρης Βούλας διατήρησε κατοχή της μπάλλας, αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και προηγήθηκαν στο 65’ με βολέ του προωθημένου Καλούδη, που καιροφυλακτούσε στο 2ο δοκάρι του Τσιόμπου και με σουτ στο απέναντι «παραθυράκι», σκοράρησε (1-0). Γρήγορα όμως (75’) ισοφάρισε ο Άρης, με τον «γνωστό ύποπτο» Παππά (1-1).
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα αλλά τα «τελειώματά» τους δεν ήταν αποτελεσματικά!
Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Γιαλούρη.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μαγκουσοχατζάκης, Μαγκλάρας, Καλούδης, Γκερδούκης (80’ Σταύρου), Κολάγκι, Φράγκος, Μπαρμπαρούσης, Φυτιλής, Λάππας, Τσαμουρτζής (75′ Μασκλαβάνος).
ΑΡΗΣ: Τσιόμπος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Ροδίτης, Θεμελίδης, Μανταλόζης, Λ. Μαντακίδης (60′ Βεϊζάι), Πολυχρονιάδης (85′ Σιαπλαούρας), Παπαγεωργίου (60′ Π. Μαντακίδης), Παππάς, Διγενής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money