Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 1-0


Οι φίλοι του Αυλώνα παρακολούθησαν πάλι την ομάδα τους να παίζει μέτρια αλλά να καταφέρνει στο τέλος του αγώνα, να υπερισχύει του Προφήτη Ηλία με 1-0! 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια και 5 τετ-α-τετ αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί να σκοράρουν. Όμως δεν έφθανε μόνο αυτό… Στην εκπνοή του αγώνα (90’), ο Λέκκας έβγαλε κάθετη πάσα στον Δημητριάδη. Αυτός με ωραία κίνηση βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα Καραογλάνη, τον πλάσαρε και σκόραρε (1-0)! Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από παίκτες και θεατές για το Χιτσκοκικό φινάλε που παρακολούθησαν…
Μέχρι τότε, ο Προφήτης Ηλίας είχε πλήρη υπεροχή και ο τερματοφύλακας Καλέμης αναδείχθηκε πάλι σε ήρωα της ομάδας του, αφού επενέβη σωτήρια σε 3-4 περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο και σ’ ένα τετ-α-τετ, επίσης, κράτησε το 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο -ίδιο μοτίβο- ο Προφήτης Ηλίας έκανε γρήγορες επιθέσεις αλλά και πάλι ο Καλέμης δεν νικήθηκε σε 2-3 καλά σουτ από ευνοϊκές θέσεις των φιλοξενουμένων. Το παιχνίδι είχε έντονο σασπένς για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες.
Από πλευράς γηπεδούχων, δύο φορές έφθασε κοντά στο γκολ ο Δημητριάδης, στο 35’ και στο 75’.
Καλά τα πήγαν οι διαιτητές Γρ. Λάμπρος, Καζζάς και Μπαρούνη.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Κούφο, Λ. Πάντος (69’ Νακάι), Μαλαβάκης, Πούγιας, Σκανιάκος, Δημητριάδης, Λέκκας, Κάρολι, Τζιόμαλλος, Σεφεράι (58' Σ. Πάντος, 88’ λ.τρ. Γαλάτης).
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Καραμολέγκος, Ζούρας, Τούσα, Στόλης, Τοζάλλι, Γεωργίου, Άγκος, Νούσης (68’ Χουτρίδης), Κουλοχέρης, Φούκη (80’ Καραγιώργος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money