Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-0



Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ Γ. ΡΩΜΑ


Σημαντική νίκη σημείωσε γηπεδούχος ο Κεραυνός Κερατέας επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου με 1-0 και συνεχίζει σε τροχιά τίτλου, απέχοντας 5 μόλις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι αγωνιστικά και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ανούσια κατοχή και κυκλοφορία της μπάλλας.
Η διάθεση των παικτών του Κεραυνού να κερδίσουν το παιχνίδι ήταν εμφανής. Πέτυχαν τον στόχο τους στο 39’ με γκολ του Γιώργου Ρώμα, ο οποίος επιχείρησε σουτ από πολύ πλάγια θέση, πάνω από τα χέρια του τερματοφύλακα Χανδρινού, στην πίσω ψηλά γωνία του τέρματος!
Νωρίτερα (25’) ο Τσουμάνης είχε σουτ από καλή θέση μόλις άουτ και προσπάθεια του Κοντογιάννη (31’), ο οποίος από κακό κοντρόλ της μπάλλας, σούταρε κι αυτός άουτ από ευνοϊκή θέση.
Το β’ ημίχρονο είχε περισσότερες φάσεις καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν ο αποτέλεσμα. Πιο πιεστικός ο Κεραυνός, κέρδισε πέναλτυ (49’) σε ανατροπή του Γ. Ρώμα εντός περιοχής από τον Τσιούμα, που μόνο ο διαιτητής δεν είδε! Οι διαμαρτυρίες (και η διακοπή του παιχνιδιού για λίγο) παραλίγο να αποσταθεροποιήσουν την εξέλιξη του αγώνα…
Στο 51’ εκτέλεσε φάουλ ο Κοντογιάννης και ο Χ. Παππάς με γυριστό σουτ ανάγκασε τον Χανδρινό σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 53’ έφθασε κοντά στην ισοφάριση ο Σινάνι αλλά το σουτ που εξαπέλυσε από κοντά, κόπηκε από πόδια αμυνομένων. Πάλι αναστάτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού ο Κοντογιάννης στο 55’, με σουτ πλάγια εντός της περιοχής, που απέκρουσε με τα πόδια ο Χανδρινός!
Με 10 παίκτες έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 64’, όταν ο Μπερμπάντης είδε την κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του διαιτητή.
Λάθος του Χανδρινού προσπάθησε να εκμεταλλευθεί ο Κρυεμάντι στο 71’, το σουτ του οποίου πρόλαβε και «μπλόκαρε» αμυντικός του Ολυμπιακού, την τελευταία στιγμή. Τέλος, σουτ του Ράλλη στο 74’ έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παππά.
Μέτρια η διαιτησία των Καπόγλη, Β. Τζαφόλια, Δουλγεράκη.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (89' Δ. Ρώμας), Μεγαγιάννης,, Κρυεμάντι (85' Δ. Κατσίκης), Κοντογιάννης, Μπάτρης (79' Ευφραιμίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκα, Τσιούμας, Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Κολώνης, Σινάνι (68' Ράλλης), Κάππος, Τσουμάνης, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money