Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0



Η κεφαλιά του Μασκλαβάνου στο 23' στέλνει την μπάλλα στα δίχτυα της Λαυρεωτικής. 


Την πρώτη εντός έδρας νίκη του σημείωσε ο Αήττητος με 1-0 επί της Λαυρεωτικής, στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, εντός του σταδίου «Δ. Δημητρίου», στα Σπάτα. Το νεύρο και η δύναμη επικράτησαν στις προσπάθειες των δύο ομάδων. Φάνηκε καθαρά από την αρχή, ότι όποιος από τους δύο αντιπάλους σημείωνε τέρμα, θα αναδεικνυόταν και νικητής της αναμέτρησης.
Ελαφρώς καλύτερος ο Αήττητος, με σημαντική βοήθεια από τον νεοαποκτηθέντα Λούτζι στα χαφ, κατάφερε να πετύχει γκολ στο 23’ με κεφαλιά του Μασκλαβάνου, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Λούτζι και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλλας από την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Λίγο νωρίτερα (19’) η πίεση των γηπεδούχων είχε γίνει αισθητή, όταν άλλη κεφαλιά του Μασκλαβάνου, έστειλε την μπάλλα στην συμβολή των δοκών του Λάμπρου, που έκανε και μια καλή απόκρουση στη συνέχεια της φάσης, σώζοντας την εστία του.
Η Λαυρεωτική έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες της στο 26’ όταν πλασέ του Μιχαηλίδη έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ και στο 77’ όταν ο Πάνου από καλή θέση εξαπέλυσε δυνατό σουτ, ψηλά άουτ!
Ο Αήττητος είχε μεγαλύτερη διάθεση να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ η Λαυρεωτική (που παρατάχθηκε με ελλείψεις στη σύνθεσή της) δεν διέθετε την απαραίτητη συνοχή στο κέντρο και την άμυνα.
Καλή η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου (με λάθη ο βοηθός Γουργιώτης, σωστός ο Οικονόμου).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μπαρμπαρούσης, Μαγκλάρας, Καλούδης, Μαγκουσοχατζάκης, Κολάγκι, Φράγκος, Φυτιλής (46’ Μητσιώνης), Μασκλαβάνος, Λούτζι, Θεοφάνους (80’ Λάππας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρούγκας, Χασιώτης, Παντελιάς (46’ λ.τρ. Ιατρού), Πάνου, Μακρής, Δ. Μιχαηλίδης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (67' Δρογγίτης).

2 σχόλια:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ είπε...

.....ΣΤΟ 25'ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΖΙ,ΚΑΚΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΛΑΜΠΡΟΥ,Ο ΜΑΣΚΛΑΒΑΝΟΣ(ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ)ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ......

Unknown είπε...

mia apo tis nikes pou xreiazomaste gia na meinoume stin katigoria.h epomeni einai avrio ston marathona

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money