Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1-0



Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας συναντήθηκαν στον προημιτελικό του Κυπέλλου και η Θύελλα για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε με νίκη 1-0 επί του δυνατού Κορωπίου, στους 4 του θεσμού.
Το ματς ήταν ποιοτικά καλό αλλά δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ, καθώς οι αντίπαλοι πρόσεχαν ιδιαίτερα τις άμυνές τους.
Το Κορωπί είχε την ατυχία να παίζει από το 35’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντεντόπουλου (με δύο κίτρινες κάρτες) αλλά στο β’ ημίχρονο φάνηκε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο 45λεπτο, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Το πολύτιμο τέρμα που χάρισε την πρόκριση στην Θύελλα, σημείωσε με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, που άρχισε και τελείωσε ο Μουτζακάς, με κοντινό πλασέ στο 86’, από πάσα του Κατσούγκρη.
Στη διάρκεια του αγώνα υπήρχε πολύ άγχος, κι από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κριθεί στο γκολ! Μετά τη λήξη της συνάντησης, οι προπονητές σε δηλώσεις τους υποστήριξαν ότι αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες της Α’ κατηγορίας!
Καλή η διαιτησία του Σπίθα και τω βοηθών του Δ. Τζαφόλια και Σπυρόπουλου.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Ράσα (60’ Ντόσκας), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (85’ Καλογραιάκης), Προδρόμου, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (68’ Νικολέας).
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Μινάι, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης, Τόλιας, Σπηλιόπουλος, Ανδρεάδης, Χοντάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money