Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΩΡΩΠΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0-4


Εύκολα πέρασε από τον Ωρωπό η Σταμάτα, αφού πέτυχε δύο γκολ ανά ημίχρονο. Ο Αλούσι μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων (βλ. Γκλεγκλές), οι αδελφοί Στεφανή δεν «κατέβηκαν» να παίξουν και οι υπόλοιποι παίκτες των γηπεδούχων, χωρίς ψυχολογία και προπονητή τον Βαγγέλη Λύγκο, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών, αντιμετώπισαν μια ομάδα που ήθελε τη νίκη… Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το παιχνίδι τους και σημείωσαν το 0-1 με τον Οσμανάι στο 8’. Ο Χρ. Τσεβάς σκόραρε στο 24’ για το 0-2. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’), ο νεοεισελθών Οικονομόπουλος με φάουλ έκανε το 0-3 και στο 86’ ο Κ. Τσεβάς έκλεισε το σκορ (0-4).
Ο Ωρωπός δείχνει σαν να ρίχνει …λευκή πετσέτα και η Σταμάτα θα συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, με νέο προπονητή.
Εύκολο έργο είχαν οι διαιτητές Μπουξμπάουμ, (Σπίθας, Παπαδόπουλος).
ΩΡΩΠΟΣ: Τσεβάς, Ανυφαντής, Κανατάς (75’ Γιακουμέλος), Γκλιάτης, Κατερίνης, Βούσουλας, Λ. Παπαγεωργίου (53’ Κρομμύδας), Μέγας, Νουόμπα, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος (90’ Μηλακώτης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Μπόρας, Λιόλιος, Πέππας, Κριεμάδης (44’ Ντιούφ, 70’ Ζώτος), Καλογήρου, Οσμανάι (46’ Οικονομόπουλος), Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money