Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 0-1


Πολύ μεγάλη νίκη –από βαθμολογικής και αγωνιστικής πλευράς- σημείωσε ο Γέρακας, με 1-0 επί της Δόξας, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κορωπίου. Η ενίσχυση της άμυνας του Γέρακα από τον νεοαποκτηθέντα Μουράτογλου, αποδείχθηκε αποφασιστικής σημασίας, καθώς ο παίκτης αναδείχθηκε σε στυλοβάτη των προσπαθειών της ομάδας του!
Η Δόξα αγωνίσθηκε κατά διαστήματα με πάθος, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα στις τελικές προσπάθειες.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη ανάπτυξη παιχνιδιού στο πρώτο 20λεπτο και μπήκαν επικίνδυνα 1-2 φορές στα καρέ του Γαβαλά, χωρίς να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Στο υπόλοιπο διάστημα του α’ ημιχρόνου, δημιουργήθηκαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, μία από κάθε ομάδα.
Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι συνδυάσθηκαν περίφημα, άλλαξαν 3 φορές την μπάλλα, μπήκαν στην περιοχή και ο Χρυσανθόπουλος πλάσαρε τον εξερχόμενο Αποστολίδη, που έκοψε την πορεία της μπάλλας προς το τέρμα, με ενστικτώδη ενέργεια!
Στο 41’ ο Δάβαρης ήλθε σε φοβερό τετ-α-τετ με τον Γαβαλά, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επεχείρησε έστειλε την μπάλλα απελπιστικά άουτ, πάνω από τα δοκάρια.
Με παιχνίδι κέντρου συνέχισαν οι αντίπαλοι και στο β’ ημίχρονο. Όμως, στο 58’ ο Δημητριάδης με επιμονή μπήκε από αριστερά πάνω στη γραμμή του άουτ και αφού απέφυγε 2 μαρκαρίσματα, γύρισε την μπάλλα στον επερχόμενο Βάρδα, που την έστειλε με αριστοτεχνικό πλασέ στα δίχτυα του Αποστολίδη (0-1). Αμέσως μετά (60’), ο Γέρακας είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ, όταν σε νέο πλασέ του Βάρδα, απέκρουσε με κεφαλιά επί της γραμμής ο Γκαδίτης, αφού προηγουμένως ο Αποστολίδης είχε σώσει δύο φορές την εστία του σε αλλεπάλληλα σουτ αντιπάλων παικτών από πολύ κοντινή απόσταση! Το 5λεπτο που οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, έκλεισε στο 62’ με ένα σουτ από καλή θέση του Μπερέτη, άουτ.
Η Δόξα αντέδρασε και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της αλλά το γήπεδο, που ήταν σαν οργωμένο, δεν βοηθούσε! Παρ’ όλα αυτά, στο 64’ ο Δάβαρης είχε ένα πλασέ αλλά πρόλαβε ο Γαβαλάς, απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ, στο 70’ σουτ του Δάβαρη απέκρουσε προσωρινά ο Γαβαλάς και σε νέο πλασέ του Μαρινάκη, ο τερματοφύλακας του Γέρακα απέκρουσε πάλι, σταθερά! Τέλος, στο 74’, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δάβαρη, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από αμυνόμενους.
Πολύ καλή η διαιτησία του Δραγάτη και των βοηθών του Παπαδιώτη και Δ. Τζαφόλια.
ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Χάλαρης, Μαρινάκης, Γκαδίτης, Τούντας, Αμπεντινάι, Μπεχάρι (48’ Πουλάκης), Μπουτσάι (79' Σοτίρ), Δάβαρης, Σύρος, Παπαδάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δημητριάδης, Κάλης, Μουράτογλου, Γεωργόπουλος, Μπερέτης (79' Τσουράκης), Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Μαργέτης (43' Βούρλας), Δριλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money