Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1


Στιγμιότυπο από τον αγώνα Κυπέλλου Αστέρα Αυλώνος - Κεραυνού Κερατέας 0-1.

Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αγ. Άννας, όπου ο Κεραυνός παρ’ ότι εξεπλάγη από την ποιότητα και την δυναμικότητα της τοπικής Δόξας, πήρε την πρόκριση (με 1-0) και ατενίζει το μέλλον του στο Κύπελλο με αισιοδοξία.
Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα έχασε εντυπωσιακές ευκαιρίες με τον Καλλέρη, τον Αρχοντή και τον Συμεωνίδη, καθώς μπορούσε να προηγηθεί ακόμη και με 3-0 στο διάστημα αυτό! Ο Κεραυνός στο ίδιο διάστημα δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του και φάνηκε ότι δεν περίμενε τόση αντίσταση από μια ομάδα Β’ κατηγορίας…
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε πιο ισορροπημένο αλλά πιο δυνατό!
Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το πολύτιμο τέρμα τους με σουτ του Κοντογιάννη στο 80’.
Οι γηπεδούχοι είχαν στο 91’ σουτ του Γεωργιάδη στο δοκάρι. Υποστηρίζουν μάλιστα, ότι στη συνέχεια της φάσης, αμυντικός του Κεραυνού έδιωξε την μπάλλα με το χέρι, πάνω από την γραμμή της εστίας του Παππά αλλά ο διαιτητής δεν τον είδε.
Γενικά, η Δόξα διαμαρτύρεται για ανοχή του διαιτητή και των βοηθών του, στο δυνατό παιχνίδι των παικτών του Κεραυνού. Όμως και οι παράγοντες του Κεραυνού, διαμαρτύρονται ότι η διαιτησία ήταν πολύ ανεκτική στα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών της Δόξας!
Στην Αγία Άννα είναι δυσαρεστημένοι, επειδή και πέρυσι σε αγώνα Κυπέλλου με το Κορωπί, η διαιτησία έδειξε καθαρά ότι ενδιαφερόταν περισσότερο για την ομάδα της μεγαλύτερης κατηγορίας, και όχι για την απόδοση εξίσου δικαίου στις δύο ομάδες…
Έκανε λάθη ο διαιτητής Βακκάς. Καλύτεροι οι βοηθοί Τσιαλογιἀννης και Περδίκης.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Κωστίδης, Γεωργόπουλος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Καλλέρης, Παπαδόπουλος, Κράσι (75’ λ. τρ. Νικολάου), Αρχοντής (64’ Γεωργιάδης), Συμεωνίδης (53’ Σωνίδης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Λούτζι, Γ. Ρώμας (85’ Κατσίκης), Ευφραιμίδης (60’ Μεγαγιάννης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντη (90’ Μπάτρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money