Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-0


Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, σε κακό αγωνιστικό χώρο και με πολύ αέρα, έγινε στο Μαρκόπουλο, όπου η τοπική Μαρκό ουσιαστικά «αυτοκτὀνησε» με τις ευκαιρίες που έχασε και ο Άρης Βούλας πήρε το 0-0 αφού έχασε κι αυτός καλές ευκαιρίες να σκοράρει.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και δημιούργησαν σειρά επιθέσεων, στις οποίες σημαντικό ρόλο έπαιζε και η προώθηση των αμυντικών, όπως του Καβάση, που «ανέβαινε» σε κάθε σέντρα. Σε μια απ’ αυτές, κεφαλιά του Καβάση απέκρουσε επί της γραμμής ο Κ. Θεμελίδης. Ολόκληρο το α’ ημίχρονο ανήκε στην Μαρκό αλλά η επιπολαιότητα και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια, στέρησαν την ομάδα από ένα τουλάχιστον γκολ, που θα άλλαζε την ψυχολογία των παικτών.
Στο β’ ημίχρονο ο Άρης ανέβασε απόδοση και στάθηκε αξιόλογα απέναντι στους γηπεδούχους, που συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο… Φοβερή φάση έγινε σε κοντινό τετ–α–τετ του Αγγελάκου, το σουτ του οποίου απέκρουσε προσωρινά ο Τσόμπο και ο επερχόμενος Γκαβασιάδης εξαπέλυσε νέο σουτ, που έσωσε πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων! Η Μαρκό είχε τουλάχιστον δύο ακόμη απίστευτες χαμένες ευκαιρίες αλλά και ο Άρης είχε αντεπιθέσεις - φωτιά με κεφαλιά του Παππά που απέκρουσε με τα πόδια ο Γερογιάννης, ένα σουτ του Λ. Μαντακίδη και μια ακόμη κεφαλιά του Παππά μόλις άουτ…
Πολύς λόγος έγινε για ένα μαρκάρισμα στο 80’ του Αντάρτη πάνω στον Τσώνη, που οι γηπεδούχοι είδαν ως πέναλτυ αλλά ο διαιτητής (όπως και αρκετοί θεατές του αγώνα) ούτε καν σημείωσε ως παράβαση.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, (Σπυρόπουλου, Τσιαλογιάννη). Πάντως, η Μαρκό διαμαρτύρεται ότι η διαιτησία ήταν απαράδεκτη, σε αντίθεση με τα όργανα της διαιτησίας που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (72’ Δημητρίου), Κωστής, Καβάσης, Πατσαούρας (58’ Τσόρακας), Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.
ΑΡΗΣ: Τσόμπο, Κ. Θεμελίδης, Αντάρτης, Διακρούσης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Βεϊζάι (60’ Μπουλάρι), Π. Μαντακίδης (70’ Πολυχρονιάδης), Παπαγεωργίου, Παππάς, Λ. Μαντακίδης (85' Χρυσοσπάθης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money