Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0



Ισοπαλία μετά από 10 σερί νίκες για την Θύελλα, που έδειξε σημάδια κούρασης από τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με το Κορωπί. Ο Νικηφόρος ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, διατήρησε την υπεροχή στις κινήσεις, κι έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σημειώσει τέρμα. Η πρώτη ήταν μόλις στο 6’ όταν ο Βαζέχα βγήκε ακάλυπτος σε σέντρα που έγινε, αλλ’ αντί να βάλει το κεφάλι, έβαλε το πόδι του και από 2 μέτρα δεν βρήκε σωστά την μπάλλα και η ευκαιρία χάθηκε. Η δεύτερη ήταν στο 39’ με προσπάθεια του Αποστολόπουλου και σουτ μόλις άουτ. Στο ενδιάμεσο (25’) ο Χαρικιόπουλος σημείωσε γκολ με πλασέ αφού –κατά τους παράγοντες του Νικηφόρου- ήλθε από πίσω αλλά ο βοηθός Οικονόμου τον υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ…
Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να αλλάξει τις ισορροπίες και γενικά τα κατάφερε, αφού πήρε την υπεροχή και δημιούργησε προϋποθέσεις επιτυχίας τερμάτων. Τις καλύτερες στιγμές είχαν με τελικές ενέργειες ο Μουτζακάς και ο Λάμπρου, αλλά τα σουτ που πραγματοποίησαν εξουδετερώθηκαν από σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Καραγιάννη.
Επιπλέον, η αδυναμία λόγω πυρετού του Χαρακτίδη, να παίξει (μπήκε αλλαγή στο τελευταίο 25λεπτο) στην αρχική ενδεκάδα, περιόρισε τις δυνατότητες της Θύελλας να κατακτήσει τη νίκη. Πάντως, στο 90’ σέντρα – σουτ από πλάγια θέση του Κατσούγκρη, παραλίγο να έβρισκε τον στόχο, αν ο Καραγιάννης δεν πραγματοποιούσε δύσκολη απόκρουση!
Ο διαιτητής Χριστοδούλου (βοηθοί οι Οικονόμου, Γουργιώτης) ήταν πολύ καλός, αν και ορισμένοι θεατές του αγώνα έλεγαν ότι «χαρίσθηκε» σε 2 αποβολές παικτών της Θύελλας και σε 1 παίκτη του Νικηφόρου!
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης, Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Τσιριγώτης, Χαρικιόπουλος, Βεντούρης (65' Αλεξανδράκης), Βαζέχα (80' Ζέεμπε), Αποστολόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Ράσα (63' Χαρακτίδης), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Καλογραιάκης, Προδρόμου (46' Νικολέας), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (75' Ντόσκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money