Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1










Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Κεραυνός, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τα Γλυκά Νερά. Η θετική πορεία της ομάδας της Κερατέας, την κρατάει ψηλα στον βαθμολογικό πίνακα. Παρά τις αντιξοότητες και τις ελλείψεις, βρίσκει λύσεις και ξεπερνάει τα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Ο γηπεδούχος Άρης Βούλας «πλήρωσε» άλλη μια φορά την επιθετική του ανωριμότητα, αφού οι παίκτες του δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε ευκαιρίες που δεν …χάνονται!
Στο 5’ ο Παντ. Μαντακίδης μπήκε μόνος του αλλά έχασε το κοντρόλ της μπάλλας και ο τερματοφύλακας Παππάς τον πρόλαβε. Λίγο αργότερα (15’) ο Παπαγεωργίου είχε πλασέ για γκολ αλλά έκοψε την πορεία της μπάλλας σχεδόν πάνω στη γραμμή τέρματος ο Αναγνώστου.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κοντογιάννη στο 25’. Στο πέναλτυ υπέπεσε -κάνοντας χέρι- ο Θεμελίδης (0-1).
Καλή ευκαιρία για δεύτερο τέρμα είχε ο Ρώμας στις αρχές του β’ ημιχρόνου αλλά ο τερματοφύλακας Τσιόμπος απέκρουσε σωτήρια. Στο 65’ πάλι οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ αλλά ο μοιραίος Παπαγεωργίου έκανε νέο πλασέ που έσωσαν πάλι πάνω στη γραμμή οι αμυνόμενοι!
Στο τελευταίο 12λεπτο του αγώνα ο Άρης έπαιξε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπουλάρι, ενώ είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές…
Σε αντεπίθεση στο 89’ ο Κοντογιάννης είχε τετ-α-τετ με τον Τσιόμπο, κι έχασε την ευκαιρία! 
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος, Δ. Τζαφόλιας και Τσιαλογιάννης.
ΑΡΗΣ: Τσιόμπος, Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλόζης, Π. Μαντακίδης (46' Παππάς), Τσιαγκάνης (70' Βεϊζάι), Παπαγεωργίου, Διγενής (55' Χρυσοσπάθης), Μπουλάρι.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Λούτζι (82' Μεγαγιάννης), Κρυεμάδι (80' Κατσίκης), Δ. Ρώμας (60' Γ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Μπάτρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money