Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3-2

Τρίποντο καρδιάς και ψυχής ήταν αυτό που κέρδισε ο Παλληνιακός επί της Λαυρεωτικής με σκορ 3-2. Πρωτεργάτης της μεγάλης νίκης του Παλληνιακού ήταν ο σέντερ-φορ Νίκος Μπερτσιάς, που επέβαλε τον… δικό του νόμο στο παιχνίδι, σκοράροντας δύο φορές αφού η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 1-0 και 2-1!
Η Λαυρεωτική έπαιξε πολύ καλά, προσεκτικά, κι εκμεταλλεύθηκε τις καλές στιγμές που δημιούργησε, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ και δημιούργησε την εντύπωση της «επτάψυχης» ομάδας! Ίσως άξιζε την ισοπαλία!
Οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα και η εναλλαγή του σκορ ενθουσίασε τους πολυπληθείς φιλάθλους –αρκετοί ήταν από το Λαύριο- που πήγαν στο στάδιο της Παλλήνης για να τις ενισχύσουν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς νωθροί, κι αυτό το πλήρωσαν στο 15’, όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ τους, έπειτα από γέμισμα της μπάλλας στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ, ο Τζώρας βρέθηκε κερδισμένος των μονομαχιών κι έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα για το 0-1.
Το γκολ «ξύπνησε» τους παίκτες του Σ. Κιούρκου, οι οποίοι πίεσαν τους αντιπάλους τους και στο 30’, έπειτα από γέμισμα του Πάσσαρη στην περιοχή, ο Καρακάσης που είχε προωθηθεί, πήδηξε ψηλότερα από τους αμυντικούς της Λαυρεωτικής και με δυνατή καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Το β’ μἐρος άρχισε με πρωτοβουλία των κινήσεων από πλευράς Παλληνιακού. Όμως, η ομάδα του Δ. Τσιαούση κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ! Ένα λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μια μπαλλιά στην καρδιά της περιοχής των γηπεδούχων, έδωσε την ευκαιρία στον Δ. Μιχαηλίδη να προλάβει την έξοδο του Μπακόλα και να κάνει στο 62’ το 1-2…
Από εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Μπερτσιάς πήρε την ομάδα «επάνω» του. Ψυχάρα ο έμπειρος φορ του Παλληνιακού, «γύρισε» το παιχνίδι.
Ξεκίνησε την φάση της ισοφάρισης, «κόβοντας» ωραία την μπάλλα και ανοίγοντας την άμυνα της Λαυρεωτικής, με κατάληξη της όλης προσπάθειας τον Σκεντούλη, που εκμεταλλεύθηκε την αστάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα κι έκανε το 2-2 με εύκολο πλασέ εξ επαφής στο 72’.
Οκτώ λεπτά αργότερα (80’) το πάθος του Μπερτσιά έδωσε τη νίκη στον Παλληνιακό! Πίεσε την άμυνα της Λαυρεωτικής, έκλεψε την μπάλλα και βρέθηκε προ κενής εστίας, σημειώνοντας ένα παλικαρίσιο γκολ, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, (Οικονόμου, Ανδρεάδη).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Πάσσαρης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Μητσιάρας (75’ Κούσης), Μπούρας, Κούνας (55’ Σκεντούλη), Μπερτσιάς, Ζώκος (88’ Κοκκινάκης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Καραμολέγκος, Μακρής, Δρογγίτης (70’ Θ. Μιχαηλίδης), Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης (46’ Δ. Μιχαηλίδης), Πάνου, Παπακωνσταντίνου, Τζώρας (88’ Κυριακάκης), Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money