Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-0






















Με την ψυχή στο στόμα πήρε τη νίκη το Κορωπί επί του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου με 1-0. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις στο α’ ημίχρονο και εντυπωσιακό κυνηγητό της μπάλλας στο β’ 45λεπτο, που εξουθένωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων, με πολλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα και εξαιρετικές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων.
Το Κορωπί νίκησε στο «Αντ. Πρίφτης» που είχε 500 περίπου θεατές, με σκόρερ τον Ντεντόπουλο στο 53′. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μέχρι την επίτευξη του τέρματος που τους έδωσε τη νίκη. Αλλά από το 60’ λεπτό του αγώνα και μετά, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και μπορούσαν να είχαν φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας! Όμως, ο Παπαθεοδώρου φώναξε «παρών», όποτε χρειάσθηκε!
Στα πρώτα είκοσι λεπτά το παιχνίδι ήταν σκληρό. Στο 20', σε προσπάθεια του Ντιόπ, απέκρουσε ο Κολώνης επί της γραμμής. Αρχίζοντας το β’ ημίχρονο με διάθεση πιο επιθετική, ο Ολυμπιακός είχε στο 47' σουτ του Σουσούνη που μπλόκαρε ο Παπαθεοδώρου. Στο 49' ο Πάντου, των γηπεδούχων, είχε σουτ που απέκρουσε ο Χανδρινός.
Το 1-0 έγινε στο 53’ από τον Ντεντόπουλο, με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 56' ο Γαλάνης βγήκε τετ α τετ με τον Χανδρινό αλλά ο τερματοφύλακας έκανε επιτυχημένη έξοδο και μπλόκαρε. Στο 58' ο Χανδρινός έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Πάντου και σε νέο συνεχόμενο σουτ του Παπαδόπουλου, που υποδείχθηκε σωστά σε θέση όφ-σάιντ.
Η πιο συζητήσιμη φάση έγινε στο 70’ όταν ο Αθανασόπουλος εξαπέλυσε βολίδα προς το τέρμα του Παπαθεοδώρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλλα κτύπησε στο υψωμένο χέρι του Ντεντόπουλου, που πήδηξε με αντιπάλους του για να κόψει την πορεία της, αλλά ο διαιτητής (που είδε την φάση μπροστά του), δεν έδωσε το καταφανές πέναλτυ (ένευσε να συνεχισθεί το παιχνίδι). Δύο λεπτά αργότερα (72’), ο Αθανασόπουλος «κρέμασε» με κεφαλιά τον Παπαθεοδώρου αλλά αυτός, με τρομερή υπερένταση, απέκρουσε σε κόρνερ σώζοντας της εστία του από βέβαιη παραβίαση! Στο 80' είχε δοκάρι ο Τσουμάνης σε πλασέ, ύστερα από πλαγιοκόπηση της άμυνας και μπάσιμο στην περιοχή…
Τέλος, στο 88' στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού, ο Γιάκοπς τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο διαιτητής Δραγάτης ήταν πολύ προσεκτικός στα σφυρίγματά του αλλά ελέγχεται για την περίπτωση του πέναλτυ και για την ανοχή του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στο β’ ημίχρονο, μετά το 1-0. Είναι ζήτημα να παίχθηκε μπάλλα για 20’ λεπτά, ενώ ήθελε 40’ λεπτά για να λήξει ο αγώνας. Άψογοι οι βοηθοί Μπουξμπάουμ και Σπίθας.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (62' Μινάϊ), Τόλιας (75' Τσαπαρής), Ντιόπ (51' λ.τρ. Βρούτσης), Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλλινός (62' Μπερμπάντης), Π. Τσιούμας, Ευαγγελινός, Κολώνης, Ράλλης (62' Γιάκοπς), Τσέλια, Λέκκα, Σουσούνης, Αθανασόπουλος, Τσουμάνης (81' Σταυρόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money