Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΣΤΑΜΑΤΑ 0-1













Δύο στα δύο για την Σταμάτα, που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αήττητου στα
Σπάτα, με 1-0. Ήταν ένα παιχνίδι άτεχνο, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην αδυναμία των γηπεδούχων να ευστοχήσουν σε κτύπημα πέναλτυ, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που ευστόχησαν όταν κέρδισαν πέναλτυ από την πλευρά τους!
Με πολύ προσεκτικές κινήσεις προσπάθησε ο Αήττητος να αμυνθεί και στη συνέχεια να πετύχει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.
Το «στήσιμο» των παικτών της Σταμάτας, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα, κι έδωσε την δυνατότητα επιτυχίας ενός τέρματος που αποδείχθηκε αρκετό για την εξασφάλιση των τριών βαθμών.









Στο 27’ κέρδισε πέναλτυ ο Χρ. Τσεβάς, όταν πλαγιοκόπησε την άμυνα και τον ανέτρεψε ο οπισθοχωρημένος Κολάνγκη. Στο κτύπημα ευστόχησε ο Οικονομόπουλος για το 0-1.
Ο Μητσιώνης παραλίγο να ισοφαρίσει στο 34’, όταν κέρδισε δύο κόντρες, κι από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε τον Πετράκη, που φάνηκε προετοιμασμένος, αποκρούοντας με υπερένταση. Πάλι ο Μητσιώνης ήταν αυτός που αναστάτωσε την άμυνα της Σταμάτας και μάλιστα κέρδισε πέναλτυ, στο 39’, σε μαρκάρισμα του νεαρού Δημητρίου. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γκολἀνγκη, στέλνοντας την μπάλλα άουτ!

Παρά την «ψυχρολουσία», ο Αήττητος είχε κι άλλη ευκαιρία με τον Μητσιώνη, στο 43’, το μακρινό σουτ του οποίου έστειλε την μπάλλα μόλις ψηλά άουτ…
Στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ ημιχρόνου, η Σταμάτα έφθασε δύο φορές κοντά στο 2-0 αλλά οι προσπάθειες των παικτών της δεν ολοκληρώθηκαν και σιγά-σιγά ο Αήττητος πήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις, επιδίωξε να ισοφαρίσει, κι έχασε την πιο χαρακτηριστική ευκαιρία του στο 91’!
Τελικά, η νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία Σταμάτα, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και οι άνθρωποί της το χαίρονται ανάλογα!
Διαιτητές: Βακκάς, Δ. Τζαφόλιας, Αντιπαριώτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφώρος, Καρόκης, Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας, Μπαρμπαρούσης (74' Μπαράκος), Μαγκουσοχατζάκης, Κολάνγκη, Μασκλαβάνος, Λάππας, Μητσιώνης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημούδης, Καραμήτρος (65' Κριεμάδης), Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας, Καλογήρου, Οικονομόπουλος (75' Κ. Τσεβάς), Μπερμπάντης (70' Γεωργοστάθης), Χρ. Τσεβάς, Δημητρίου. 


  
  
 
 

1 σχόλια:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ είπε...

OTAN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΥΣΤΟΧΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΜΕΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΧΤΥΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.....

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money