Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΣΥΚΑΜΙΝΟ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Γ. ΜΠΑΛΟΚΑ


Ο Γιάννης Μπαλόκας
Το 5ο ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη Γιάννη Μπαλόκα, πραγματοποιήθηκε (15-16/6) στο γήπεδο Συκαμίνου υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., με συμμετοχή ομάδων του Συκαμίνου, του Καπανδριτίου, του Αυλώνα και του Καλάμου, καθώς και τμημάτων υποδομών των ίδιων σωματείων. Η έναρξη του ποδοσφαιρικού τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/6 με την συμμετοχή των τμημάτων υποδομών (prejunior). Νικητής αναδείχθηκε ο Α.Ο. Συκαμίνου, επικρατώντας στον τελικό του Αμφιάραου Καλάμου με 2-0.
Το Σάββατο 16/6 έπαιξαν οι ανδρικές ομάδες. Νικήτρια ήταν η ομάδα του Καπανδριτίου, αφού επιβλήθηκε στον τελικό του Α.Ο. Συκαμίνου με 3-0.

Ο πρόεδρος Θωμάς Ρούσσης, ο γραμματέας Βαγγέλης Λεμπούσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Συκαμίνου, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., τις διοικήσεις των συλλόγων, τους ποδοσφαιριστές όλων των σωματείων που τίμησαν με την συμμετοχή τους τον αείμνηστο συμπολίτη ποδοσφαιριστή και φίλο τους Γιάννη Μπαλόκα, που χάθηκε άδικα σε τροχαίο στις 8 Απριλίου 2008, σε ηλικία μόλις 26 ετών! Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Οι ακαδημίες Συκαμίνου, Καπανδριτίου, Καλάμου και Αυλώνα, στο τουρνουά «Ιωάννης Μπαλόκας»
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money