Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΡΕΝΗΣ: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ»!

«Εκλογές στην ΕΠΣΑΝΑ δεν γίνονται, χωρίς τον Γιαρένη», δήλωσε (1/6, ώρα 16.50’) ο Δημήτρης Γιαρένης στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, στο ραδιόφωνο του Skai!
Στη σύντομη συζήτηση με τον δημοσιογράφο, ο κ. Γιαρένης κατήγγειλε ότι κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή (την δικηγορική σύνθεση της οποίας αμφισβήτησε) της ΕΠΣΑΝΑ σε γραπτή απολογία, υπονοώντας ότι θα τιμωρηθεί, ώστε να «δημιουργηθεί» με τεχνικό τρόπο κώλυμα στη συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές στην Ένωση…
Όμως, ο ίδιος –όπως δήλωσε- δεν πρόκειται να απολογηθεί, ώστε να του επιβληθεί τιμωρία και να μπορέσει μετά να προβεί σε άλλες ενέργειες!
Όπως είχαμε γράψει στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» από τις 26/5, με τίτλο «Περίεργη κλήση στον Δ. Γιαρένη», το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. συζήτησε στις 24/5 δημοσιεύματα με απόψεις του προέδρου του Α.Ο. Άνοιξης Δημήτρη Γιαρένη. Ύστερα από έντονη ανταλλαγή θέσεων μεταξύ των μελών του Δ.Σ, κι επειδή ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς θεώρησε τις απόψεις του κ. Γιαρένη υβριστικές για τον θεσμό του προέδρου και την Ένωση, αποφασίσθηκε -κατόπιν επιμονής του προέδρου- η κλήση του κ. Γιαρένη για παροχή διευκρινίσεων… Και όχι σε απολογία, με παράλληλη παραπομπή του θέματος στην Πειθαρχική Επιτροπή! Οι απόψεις του κ. Γιαρένη, αφορούσαν σχολιασμό δηλώσεων του κ. Μαγουλά στην εφημερίδα «Φως» της 16/5.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money