Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ













Μεγάλη ανταπόκριση, ίσως την μεγαλύτερη της τελευταίας 20ετίας, είχε η πρόσκληση σε ανοικτή γενική συνέλευση των φίλων, μελών και παραγόντων της δημοφιλούς Μάχης Μαραθώνος, για να συζητηθούν τα προβλήματα των ποδοσφαιρικών τμημάτων του συλλόγου και να συνεχίσει την ιστορική πορεία του στο μέλλον. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/6, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνος.

Ήταν παρόντες περίπου 85 φίλαθλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι Μαραθώνα, μέλη προηγούμενων Δ.Σ., παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και γονείς αθλητών όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Για πρώτη φορά παρατηρήθηκε τόσο μεγάλη παρουσία φίλων της Μάχης και γι’ αυτό η συζήτηση είχε εξίσου σημαντικό ενδιαφέρον. Ο δήμαρχος κ. Λουίζος απέκλεισε εξαρχής το ενδεχόμενο χρηματοδότησης της ομάδας αλλά δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί (πιθανόν και μέσω της Περιφέρειας Αττικής) για την βελτίωση και συντήρηση των εγκαταστάσεων και του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.
Μίλησαν αρκετοί από τους παρόντες αυτοδιοικητικούς και φιλάθλους, όπως ο κ. Λάσκος, η κ. Μυλωνά, ο κ. Στάμος, ο κ. Στ. Πλακίτσης, ο κ. Χαμάμης και κάποιοι γονείς ακόμη.

Στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τάκης Βυργιώτης, πρότεινε να δημιουργηθούν 1 ή 2 επιτροπές, που θα αναλάβουν την προσπάθεια ανεύρεσης πόρων για την επιβίωση του συλλόγου. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε συμπληρωματικές εκλογές για την συμπλήρωση του Δ.Σ.

Ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Μασούρας, αντιπρότεινε την προσωπική του συμμετοχή στη στελέχωση μιας ομάδας φίλων του συλλόγου. Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην πρότασή του, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει αυτή η παρέα να έχει καμία σχέση με την επίσημη λειτουργία του Δ.Σ.

Τελικά, αποφασίσθηκε η δημιουργία δύο επιτροπών. Η μία απαρτίσθηκε από 8 φιλάθλους, που θα συναντηθεί και θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, με ευθύνη την εύρεση πόρων. Η άλλη θα έχει περισσότερο συμβουλευτικό χαρακτήρα για πολλά θέματα και θα την συγκροτήσουν παλαιοί παράγοντες (σαν μια επιτροπή σοφών)!

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μαραθώνος, που προηγήθηκε στον ίδιο χώρο της ανοικτής συνέλευσης της Μάχης, αποφασίσθηκε η χρηματοδότηση από τον δήμο με 3.000 ευρώ, εργασιών επιδιόρθωσης του χόρτου του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, οι οποίες άρχισαν ήδη από το πρωί της Παρασκευής 8/6.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money