Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ!

Οι πολυπληθείς φίλοι της ιστορικής Λαυρεωτικής γιόρτασαν την Παρασκευή 1/6, με λαμπρή εκδήλωση στο γήπεδό τους, την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α’ τοπική κατηγορία, ύστερα από αρκετά χρόνια παραμονής στην Β’ κατηγορία. Την ιδέα της οργάνωσης μιας εορταστικής εκδήλωσης για την επιτυχία της ομάδας, είχαν 15 παράγοντες και πιστοί φίλοι της Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης «Λαυρεωτική», της πιο δημοφιλούς ομάδας της πόλης, όπως θέλουν να λένε, οι οποίοι υπέστησαν και το οικονομικό κόστος!
Ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Χασιώτης και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν τον δήμαρχο, τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, τους δημοτικούς συμβούλους, τους τοπικούς παράγοντες της πόλης και τους εκατοντάδες αγνούς φιλάθλους της ιστορικής Λαυρεωτικής, σε μια τιμητική πανηγυρική εκδήλωση για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές του συλλόγου.
Στην αρχή διεξήχθη φιλικός αγώνας της Λαυρεωτικής με την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ. Νικήτρια (1-0) ήταν η ομάδα της ΑΕΚ, με προπονητή τον Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος αργότερα τιμήθηκε από την διοίκηση της Λαυρεωτικής. Επίσης, ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΕΚ Λαυρίου, τίμησε τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Αρναρ Γκρέταρσον.
Δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία της περιοχής Λαυρεωτικής, προσέφερε η διοίκηση του συλλόγου δια των παρουσιαστών της εκδήλωσης δημοσιογράφων Κώστα Αρβανίτη και Πέτρου Μαυρογενίδη, στους 3 διαιτητές της συνάντησης, που διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς το παιχνίδι.
Ακολούθησε απονομή μεταλλίων και επαίνων στους νεαρούς παίκτες των ομάδων υποδομής της Λαυρεωτικής.
Η πανηγυρική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικού κυπέλλου και μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ανδρικής ομάδας, που εξασφάλισε την άνοδό της στην ανώτερη κατηγορία! Ωραία ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα πυροτεχνήματα, που γέμισαν μα τα χρώματά τους, τον ουρανό του Λαυρίου…
* Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

























1 σχόλια:

kostas είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. APELISTAS

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money