Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ

Η Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας ξεκίνησε τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατ’ αρχήν ανανεώθηκε η συνεργασία του συλλόγου με τον προπονητή Βλάσση Χατζηαναστασίου. Ακολούθως, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας παρέμεινε ο «κορμός» των ποδοσφαιριστών που συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία της περιόδου που έληξε.
Συγκεκριμένα, παρέμειναν οι ποδοσφαιριστές Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Σότα, Λάμπρου, Προδρόμου, που αποτελούν τους στυλοβάτες. Παρελθόν αποτελεί ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Κλάψης, ο οποίος φέρεται να δηλώνει ότι σταματάει την αθλητική του καριέρα. Επίσης, ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Ηλίας Διονυσίου και ο 20χρονος μέσος Νίκος Καρβούνης. Κοντά στην έξοδο βρίσκονται οι Τσανακτσής, Βιβικίδης και αμφίβολο αν παραμείνουν είναι οι Ντόσκας, Μπαξεβάνης και Οικονόμου. 

Στο πλαίσιο των μετεγγραφών, η Θύελλα θα κινηθεί για την απόκτηση 1-2 παικτών σε θέσεις κλειδιά, οι οποίοι μαζί με τους υπάρχοντες και τους εφήβους του συλλόγου -που θα προωθηθούν- θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money