Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών, οργανώνει στο γήπεδό της το Παναχαρναϊκό Τουρνουά Νέων, με την υποστήριξη της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., το οποίο διεξάγεται από 19 μέχρι 24/6.


Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ - ΛΕΩΝ 2-0
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΑΤΤΑΛΟΣ 4-3
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΔΕΚΕΛΕΙΑ CLUB 3-2
ΡΕΠΟ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΛΕΩΝ 2-0
Μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα, η Δόξα επικράτησε άνετα 2-0 του Λέοντα. Το α’ ημίχρονο είχε δυνατές μονομαχίες, μακριά όμως κι από τις δυο εστίες. Το 1-0 πέτυχε 5’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Αβραάμ Σάββας, μετά από εξαιρετική assist του μικρού Γιάννη Ασημακόπουλου.
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος.  Η Δόξα διατήρησε την εδαφική υπεροχή στο παιχνίδι, αφού η εστία της δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Η κυριαρχία της ολοκληρώθηκε στο 25’ του β’ μέρους, με τους ίδιους πρωταγωνιστές: Ασημακόπουλος σέρβιρε, Σάββας σκόραρε και «κλείδωσε» τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η σύνθεση της Δόξας: Δαμίγος, Β. Νιφόρος, Π. Σαρρής, Χ. Τσελερίδης, Γ. Μανιάτης. Ι. Ασημακόπουλος, Κ. Χασάπης, Κ. Σούλης, Α. Κυριακίδης, Α. Σάββας, Δ. Νιφόρος. Έπαιξαν και οι Τολιάκωβ, Μουρατίδης, Τουτουντζής, Λ. Σούλης, Γκούρι Κολίρσι, Ι. Παρασκευόπουλος.

* Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας του τουρνουά:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΛΕΩΝ 1-0
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ 2--2 (ως το 81’ που η ομάδα του Αττάλου διαμαρτυρόμενη για εις βάρος της πέναλτυ, αποχώρησε. Έτσι η Δόξα πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0)
B’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-1
ΡΕΠΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑ

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ
Οι θεατές απόλαυσαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με μονομαχίες στο εκπληκτικό α’ ημίχρονο, καθώς οι νεαροί άσσοι απέδωσαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και ανέβασαν το επίπεδο του 3ου Παναχαρναϊκού Τουρνουά. Όμως ο προπονητής του Αττάλου, δεν φάνηκε ψύχραιμος όταν δέχθηκε την ισοφάριση, με πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής) στο 81’ λεπτό και πήρε την ομάδα, αποχωρώντας διαμαρτυρόμενος και στερώντας την δυνατότητα στους παίκτες του, να παλαίψουν για την ανατροπή του αποτελέσματος, αφού μετά το 70’ παίχθηκε πολύ ανοικτό ποδόσφαιρο, με φάσεις κι από τις δύο πλευρές.
Στο 24’ η πολύ καλά στρωμένη ομάδα του Αττάλου, με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 27’ και πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Δόξα ισοφάρισε με συνδυασμό 3 εναλλαγών της μπάλλας και σκόρερ τον Τολιάκωβ. Στο β’ ημίχρονο η κούραση ήταν εμφανής και στις δύο ομάδες.
Από το 70’ ο Άτταλος βγήκε μπροστά για να πάρει το παιχνίδι και στο 79’ προηγήθηκε 2--1. Η Δόξα στο 81’, μετά από κόρνερ και σύγχυση στη μικρή περιοχή, κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργόπουλος.
ΔΟΞΑ: Δαμίγος, Γεωργόπουλος, Σαρρής, Τσελερίδης, Λέλος, Ασημακόπουλος, Σούλης Ι, Μανιάτης (εκπληκτικός), Τολιάκωβ, Δ. Νιφόρος, Α. Σάββας. Έπαιξαν ακόμη οι Κυριακίδης, Μουρατίδης, Κολίτσι Γκιούρι, Σούλης ΙΙ, Κουτρουμάνος, Τουτουντζής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money