Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΡΕΝΗΣ: «ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ»




Ο κ. Βασιλειάδης και άλλα στελέχη της ΕΠΣΑΝΑ, σε στιγμιότυπο από την ημέρα εκλογών του 2008  



Με υπόμνημα που έφερε την υπογραφή δύο έγκριτων δικηγόρων του αθλητικού δικαίου και συγκεκριμένα των κ.κ. Γιώργου Παναγόπουλου και Νίκου Μίνη, απολογήθηκε ο Δημήτρης Γιαρένης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, η οποία στη συνεδρίαση της 5/6/12 αποφάσισε να επιβάλλει στον παράγοντα του Α.Ο. Άνοιξης, εκ των ιδρυτικών μελών – σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ, ποινή επίπληξης!

Όπως είχαμε γράψει στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» από τις 26/5, με τίτλο «Περίεργη κλήση στον Δ. Γιαρένη», το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. συζήτησε στις 24/5 δημοσιεύματα με απόψεις του κ. Γιαρένη και τον κάλεσε -το Δ.Σ. και όχι η Π.Ε.- για παροχή διευκρινίσεων! Οι απόψεις του κ. Γιαρένη, αφορούσαν σχολιασμό δηλώσεων του κ. Μαγουλά στην εφημερίδα «Φως» της 16/5.

Παρ’ όλα αυτά, εκλήθη από την Π.Ε. και παρέθεσε σειρά διευκρινίσεων, επιβεβαιώνοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις του και ότι δεν παραβίασε κανένα άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως γράφτηκε στην κλήση του, επειδή δεν αποτελούν ούτε θεωρούνται καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος της διοργανώτριας, των οργάνων διοίκησης ή μελών της Ένωσης, όπως απαιτεί ο σχετικός κανονισμός.

Αντίθετα, ο κ. Γιαρένης υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του στρέφονται κατά του κ. Μαγουλά, ως υποψηφίου που ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει πάλι την προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ, οι πράξεις και οι παραλείψεις του οποίου έβλαψαν σοβαρά την Ένωση, η οποία –όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει- ιδρύθηκε με μοναδικό στόχο, τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν, να εκπέμπουν σε κάθε γωνιά της αθλητικής πατρίδας μας την ηθική και το δίκαιο… Μάλιστα, επιμένοντας στις δηλώσεις του, ο κ. Γιαρένης επισήμανε ότι όλα τα αποδεικτικά έγγραφα (για όσα θέματα αναφέρει στις δηλώσεις του) είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο!

Τελικά, κάλεσε τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Μαγουλά, να αφήσει την Ένωση μακριά από την καθημερινότητά του, ελεύθερη να αναπτύξει την κοινωνική και αθλητική δράση για την οποία ιστορικά ιδρύθηκε, όπως –για παρόμοιο λόγο- άφησε και τον Δήμο Μαρκοπούλου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money