Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΡΕΝΗ...

Ο πρόεδρος της Π.Ε.
κ. Βαγιάκος
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α στην συνεδρίαση της Τρίτης 5/6/12, αποφάσισε να επιβάλλει στον παράγοντα του Α.Ο. Άνοιξης Δημήτρη Γιαρένη, ποινή επίπληξης για το παράπτωμα της δυσφήμισης του αθλήματος, με την υποχρέωση ανάκλησης (στην εφημερίδα «Φως») των δυσμενών κρίσεων εντός δέκα ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Γιαρένης απολογήθηκε με υπόμνημα και –κι όπως μας είπαν μέλη του Δ.Σ. μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Νικολάου- στη συνεδρίαση του συμβουλίου, που ακολούθησε την ανακοίνωση των ποινών, ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς, δήλωσε χαριτολογώντας: «Είπα στην Πειθαρχική Επιτροπή να μην τον τιμωρήσει, για να κατέβει στις εκλογές»!

Για κακή συμπεριφορά στον τελικό του πρωταθλήματος παμπαίδων, η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις ακόλουθες ποινές: Στον Φώτη Καρβούνη, πρόεδρο του Αστέρα Αυλώνα και στον Μάρκο Στεφανίδη, προπονητή παμπαίδων του Αστέρα Αυλώνα, επεβλήθη στον καθένα πρόστιμο 50 ευρώ και στέρηση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες. Επίσης, στο σωματείο ΠΑΟ Καλυβίων επεβλήθη πρόστιμο 50 ευρώ.


Τέλος, επεβλήθησαν οι ακόλουθες ποινές σε αποβληθέντες ποδοσφαιριστές:
1) Π. Νικολάου (Αμφιάραου) 4 αγωνιστικές και πρόστιμο 40 ευρώ. 2) Μ. Κιόρι (Αμφιάραου) 8 αγωνιστικές και πρόστιμο 80 ευρώ. 3) Θαν. Κουγιουμτζής (Θησέα) 1 αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ. 4) Κ. Κόλλιας (Ραμνούντα) 1 αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ. 5) Φ. Ομέρκο (Παλλαυρεωτικού) 4 αγωνιστικές και πρόστιμο 40 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money