Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 2 ΒΑΘΜΩΝ

Ο Αχαρναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής έστω κι αν του αφαιρέθηκαν 2 βαθμοί από την τελική κατάταξη, με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για περιστατικά που συνέβησαν στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής, με τον Εθνικό Πειραιώς. Παράλληλα, ο Αχαρναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.900 ευρώ και αποκλεισμό της έδρας του για μία αγωνιστική από το νέο πρωτάθλημα…
Εν τω μεταξύ, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου ο Μιχάλης Κόντης, ο οποίος τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια ηγήθηκε διοικητικά της δημοφιλούς ομάδας του Μενιδίου. Το πρόβλημα που τον ώθησε σ’ αυτή την απόφαση, ήταν η συνεχής δύσκολη οικονομική συγκυρία –του ιδίου και όλης της περιοχής- ώστε να ανταπεξέλθει ο σύλλογος υποφερτά στις ανάγκες μιας νέας απαιτητικής πορείας στην κατηγορία της Football League II.
Εξάλλου, το Δ.Σ. του Αχαρναϊκού, δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς για την ομάδα μας, η διοίκηση θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο του Αχαρναϊκού, ότι παρά την οικονομική δυσχέρεια, έπραξε τα δέοντα και κατέβαλε στο ακέραιο όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα οικονομικά της ομάδας, δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι στ’ αποδυτήρια υπήρχε …«αρουραίος»! Ο «αρουραίος» καπηλεύθηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money