Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής της παράταξης «Επόμενη Ημέρα», αναφέρονται -μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα:

«Το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που διέπει ορισμένους συνυποψήφιους μας στις εκλογές της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. τους ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές. Ουδέποτε κατηγορήσαμε τους αντιπάλους μας, ούτε τους τραβήξαμε το χαλί κάτω από τα πόδια! Ο προεκλογικός μας αγώνας, βασίζεται στις πολλές προτάσεις μας για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της Ενώσεώς μας.

Βασικός και απαράβατος όρος μας: Η εκπροσώπηση κάθε περιοχής με ένα τουλάχιστον υποψήφιο στο Δ.Σ. Τα μέλη του Δ.Σ. πρέπει να διακρίνονται από την προσφορά τους προς το σύνολο των σωματείων της Ενώσεως. Εμείς δεν έχουμε το αλάθητο! Ουδείς αλάνθαστος, ούτε και ο διαιτητής… Αλλά τα λάθη μας δεν είναι σκόπιμα. Μέσα από τα όποια λάθη μας, γίναμε σοφότεροι»!

Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται: «Οι επαφές μας με τα σωματεία της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των σωματείων που στηρίζουν επωνύμως το παραταξιακό μας ψηφοδέλτιο. Συγκεκριμένα, τα κάτωθι σωματεία, απαλλαγμένα από «άγχος του πρωταθλήματος», ήτοι:
1. Α.Π.Ο. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
2. Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
3. Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ
δήλωσαν ότι ταυτίζονται με τις απόψεις και τις ιδέες της «ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ».
Εντός των προσεχών λίγων ημερών, θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση στήριξης ομάδων προς την παράταξή μας, που δηλώνουν όχι μόνο την στήριξη της Κινήσεώς μας αλλά και το ενδιαφέρον τους για την στελέχωση του ψηφοδελτίου μας, του ψηφοδελτίου της νίκης».

Για την «ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»
Ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής 
Π. ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money