Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3-3

Το 1-0 της Άμυνας Ανθούσας επί της Α.Ε.Μ. με σκόρερ τον Καρυστινό
Παιχνίδι μέσα απ’ τα χέρια της έχασε η Άμυνα Ανθούσας, που προηγήθηκε 2-0 και 3-1 αλλά η έμπειρη ΑΕ Μενιδίου κατάφερε να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία 3-3 και παρ’ ολίγο θα …κέρδιζε το ματς!
Μέχρι το 30’ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πατήσει στην περιοχή της Άμυνας, που προηγήθηκε στο 24’ με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Καρυστινού. Μόλις στο 41’ ο Ιορδανίδης είχε ένα εξαιρετικό πλασέ, που απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκήπερ Αναγνωστόπουλος.

Η Άμυνα διατήρησε την υπεροχή και είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, όπως έγινε στο 48’ μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλλιά του Τζέγια στον Λεμονή, που πλάσαρε επιτυχώς τον Καλαμιώτη (2-0).

Η ΑΕΜ άρχισε να «ανεβαίνει» σιγά-σιγά και κατάφερε να μειώσει στο 62’ με κεφαλιά του Τζανέτου (2-1). Αλλά στο 68’ η Άμυνα πέτυχε το 3-1 και πάλι με τον Καρυστινό. Το 3-2 σημείωσε ο Βλαβιανός στο 71’.

Λίγο αργότερα (75’) ο Πανταζής της ΑΕΜ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και απεβλήθη. Παρ’ ότι με 10 παίκτες, η ομάδα του Μενιδίου βρήκε τον τρόπο (βοηθούσης και της έλλειψης ωριμότητας και εμπειριών των νεαρών παικτών της Άμυνας), να ισοφαρίσει 3-3 στο 78’ με κεφαλιά του Κατσιφή.

Οι διαιτητές Γιαλούρης, (Μήταρης, Β. Τζαφόλιας), αντιμετώπισαν μικρή δυσκολία στη διαχείριση του παιχνιδιού.

ΑΜΥΝΑ: Αναστασιάδης, Τζέγια, Πρασσάς, Νικόπουλος, Θεοχαρίδης, Κοσκολός, Καραβατάκης, Καραμάνος, Καρυστινός, Λεμονής, Χερμάνι (73’ Πουλιόπουλος).

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου (70’ Κωνσταντινίδης), Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Τζανέτος, Βλαβιανός, Μαβίδης, Ιορδανίδης, Μαυρουδής (55’ Γιαννακουδάκης), Μυρισκλάβος (75’ Ζαμπουνίδης), Κατσιφής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money