Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3-2

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε 2-0, η Άρτεμις ισοφάρισε 2-2 και το ματς κρίθηκε προς το τέλος του αγώνα, υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν ρεβάνς της επεισοδιακής ήττας τους με 2-1 στον α’ γύρο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αχιλλέας αιφνιδίασε, επιτυγχάνοντας δύο τέρματα: Μόλις στο 1’ ο Μπούσκος με προβολή σε κόρνερ του Τσιάκαλου έκανε το 1-0 και στο 8’ ο Σταματόπουλος με απευθείας κτύπημα φάουλ εκτός περιοχής, πέτυχε το 2-0!

Η Άρτεμις συνήλθε από το σοκ και μείωσε στο 22’ με τον Τσούκα (2-1) αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 43’ λόγω αποβολής του Μητσιώνη, με 2η κίτρινη κάρτα. Παρ’ όλο το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ομάδα της Λούτσας βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 48’ με κεφαλιά του Δαρβή σε κόρνερ του Τσούκα.

Από το σημείο αυτό του παιχνιδιού, ο Αχιλλέας πίεσε και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, μέχρι το 82’ που ο νεοεισελθών Παπαχρήστου, σημείωσε το τελικό 3-2 μετά από ωραία επιθετική ενέργεια και ασίστ προς τον σκόρερ.

Διαιτητές: Μανιώτης, (Β. Τζαφόλιας, Φαμέλης). Στο Φύλλο Αγώνα γράφτηκε ο προπονητής της Αρτέμιδος Γιάννης Φυτιλής, για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή. 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Σταφυλάς, Κιοϊντέσης (62’ Σκούταρης), Ε. Σταυρόπουλος, Παπαναστασίου, Μπουσάι (46’ Νάστος), Μπούσκος, Τσιάκαλος (62’ Παπαχρήστου), Φούντας, Φεύγας, Σταματόπουλος.

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Πρίφτης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Σερμαγιάς (80’ Σουπικιώτης), Μητσιώνης, Τσούκα, Μαγκουσοχατζάκης, Δαρβής, Κουνελάκης (46’ Ηλιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money