Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3-1

Το 2-1 από τον Ανδρεάδη στο 78'


































Ο πρωταθλητής Νικολακάκης επικράτησε γηπεδούχος της Δόξας Κορωπίου με 3-1, ύστερα από αμφίρροπο, δυνατό και με πολλά νεύρα παιχνίδι! Οι παίκτες των δύο ομάδων ήθελαν να αποδείξουν ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, καθένας από την πλευρά του!

Στο α’ ημίχρονο, η Δόξα έδειξε πιο θεληματική στο να κερδίσει τον αγώνα. Γι’ αυτό και προηγήθηκε στο 37’ με κεφαλιά του Σπηλιόπουλου, κι έχασε σπάνια ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 40’ με τον Παπαδόπουλο.

Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αποφάσισαν ότι ήθελαν αυτοί τη νίκη! Προσπάθησαν σκληρά, έχασαν ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισαν με πέναλτυ (ακούσιο χέρι του Πετράκη εντός περιοχής), που εκτέλεσε ο Εγιουρούμ στο 55’. Ακολούθησε άγρια κόντρα με προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές. Ο τερματοφύλακας Τσούνης του Νικολακάκη, έκανε τουλάχιστον δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις, σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Όμως, οι παίκτες της Δόξας όσο πέρναγε η ώρα «έμεναν» από έλλειψη δυνάμεων. Έτσι, ο Νικολακάκης που έχει καλή φυσική κατάσταση, στο τελευταίο 12λεπτο, με δύο τέρματα των Ανδρεάδη (78’) και Εγιουρούμ (87’), μετά από ωραίες ενέργειες των Κωβαίου και Παπαναστασίου αντίστοιχα, επικράτησε άνετα με 3-1!

Ο διαιτητής Γιαλούρης, που άργησε 25’ να εμφανισθεί στο γήπεδο λόγω τροχαίου ατυχήματος, δεν έκανε σοβαρά λάθη. Το ίδιο και οι βοηθοί Χόικας, Νικολακάκος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο Νόβα (72' Νίκας), Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ, Κωβαίος (60' Μήλας), Εγιουρούμ, Πάπα, Παπαναστασίου (80' Βρεττός).

ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Τσεβδέρικοβ, Πετράκης (78' Νικολά), Θεοχάρης, Σωτηριάδης, Σπηλιόπουλος, Βάρδας, Τσιαμπάς (65' Αμπεντινάι), Χατζηλίας, Γαλάνης, Παπαδόπουλος.


* Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε πανηγύρι παικτών, προπονητών και παραγόντων της ομάδας του Νικολακάκη και απονομή κυπέλλου από τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Νικολακάκη, στους παίκτες. Το γλέντι συνεχίσθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, επί της λεωφόρου Καραμανλή, στο Μενίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money