Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2-2


Το Καπανδρίτι παραχώρησε ισοπαλία στα Καλύβια παίζοντας αρκετά καλά στο β’ ημίχρονο. Τα Καλύβια ήταν επίσης σε καλή ημέρα αλλά στάθηκαν άτυχα στο 30’, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ και ο Δάβαρης, προσπαθώντας να διώξει την μπάλλα, την έστειλε στην εστία της ομάδας του, δίνοντας προβάδισμα στο Καπανδρίτι (1-0)!
Το αυτογκόλ πείσμωσε τους φιλοξενούμενους, που βγήκαν στην επίθεση κι έχασαν ευκαιρίες με τον Δάβαρη και τον Καρελιώτη. Μάλιστα, στο 42’ τα Καλύβια κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε o Μαραγκός, αλλά απέκρουσε έξοχα ο Μανουσάκης σε κόρνερ.

Με την έναρξη του β’ μἐρους, ο Μίχας είχε τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον Ευδαίμονα. Τρία λεπτά αργότερα, πάλι ο Μίχας, βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση και αστόχησε.

Όμως στο 65’ ο Δάβαρης ισοφάρισε (1-1) και μετά από ένα λεπτό, ο Μίχας (μοιραίος παίκτης του Καπανδριτίου), έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.

Ο αγώνας είχε ρυθμό και οι ευκαιρίες ήταν συνεχείς κι από τις δυο ομάδες. Στο 75’, ύστερα από ωραία ενέργεια του Καρελιώτη, που ταλαιπώρησε τους αμυντικούς του Καπανδριτίου, έβγαλε ωραία σέντρα  στον Ντιμεσπίρα. Αυτός ανενόχλητος, με κεφαλιά, έκανε το 1-2, που δεν κράτησε για πολύ! Γιατί στο 82’ ο έμπειρος Σταύρος Κομιώτης, εκμεταλλεύθηκε λάθος του Πλακιά και με έξυπνο σουτ-λόμπα, ισοφάρισε 2-2.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τραυματίσθηκε ο Πλακιάς στο γόνατο.

Διαιτητές: Δραγάτης, (Λάμπρος, Χριστοδούλου).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σωτήρχος, Ζαμπουράς (77’ Κλίσι),  Καμηλάκης (87’ Κουτσαυτάκης), Σίνας, Μπουλέκος, Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κομιώτης, Μίχας, Μελίρας (55' λ.τρ. Χασανάι).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Οικονομίδης, Μπακιρτζόγλου (82’ Κωνσταντόπουλος), Πλακιάς, Βασιλακάκης, Μαραγκός, Ντιμεσπίρα, Μπεκάρι (89’ Μπουρέκας), Δάβαρης, Χρ.
Μπούτσης, Καρελιώτης (70Γιαννούλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money