Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1-3

Πιο δυνατή η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε του Ραμνούντα στο Γραμματικό με 3-1. Από την αρχή φάνηκε το άγχος των γηπεδούχων, όπως και η πρωτοβουλία –λόγω ανωτερότητας- των φιλοξενουμένων.
Στο 15' από ασίστ του Μπαλή, ο Μπαμπά με σουτ από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1). Το ημίχρονο τελείωσε με ευκαιρία του Ραμνούντα, όταν σε σουτ του Κάκαρη (44’), έσωσε επί της γραμμής τέρματος ο Κυριαζόπουλος, με υπερένταση. Λίγο αργότερα (51’) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκούρα, για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Στο 70’ έγινε το 0-2 από τον Κυριαζόπουλο που πλάσαρε τον γκολκήπερ, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Προβατά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80’ με σουτ του Τζούτζη, έξω από την περιοχή, κι αφού η μπάλλα κτύπησε πρώτα στο δοκάρι του Βασιλόπουλου. Προς στιγμήν ο Ραμνούς αναθάρρησε αλλά ήλθε ο Σεφέρη στο 85’ με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 3-1 υπέρ της Βουλιαγμένης.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, (Γουργιώτης, Κρέτσιμος).

ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χρυσίνας (50’ Εμπορέλλης), Γκούρα, Βλασσόπουλος, Μουρίκης, Μάντζης (89’ Κούτρης), Κάκαρης, Μερκούρης, Τζούτζη, Τούντας, Χαμάμης (67’ Κωνσταντίνου).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Καραμέτος, Κυριαζόπουλος, Συννεφιάς, Ρακιπάι, Τσίλης (70'
Σεφέρη), Παπανικολάου (58' Προβατάς), Παππά, Μπαλής, Μπαμπά, Κωνσταντόπουλος (59' Προβίδας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money