Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Φάση από το Αστέρας Γ.Ν.-Αφιδναϊκός 2-1
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γ4 ΟΜΙΛΟΣ
Αστέρας Αυλώνα και Προφήτης Ηλίας έφεραν ισοπαλία 1-1 και προηγούνται με 10 βαθμούς στην βαθμολογία του Γ4 ομίλου της Γ’ κατηγορίας, μετά την 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Ο Αστέρας Γλυκών Νερών και ο Αμφιάραος Καλάμου σημείωσαν νίκες και ακολουθούν.  Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:
Γ. Παθιακάκης – Αμφιάραος Καλάμου      1-3
Αστέρας Γλυκών Νερών – Αφιδναϊκός     2-1
Προφήτης Ηλίας – Αστέρας Αυλώνα       1-1
Ρεπό: Ατλαντίς


AΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2-1
Χωρίς να είναι καλύτερος αγωνιστικά, ο Αστέρας Γλυκών Νερών νίκησε στο γήπεδό του τον Αφιδναϊκό με 2-1. Το 1-0 έγινε στο 35’ αφού από το 30’ οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετή κατοχή μπάλλας αλλά ήταν ανούσιοι στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αφιδναϊκός μπήκε επιθετικά για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 50’ με τον Γουναρίδη. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας σημείωσε το 2-1 στο 78’ (από εμφανή θέση όφ-σάιντ, όπως υποστήριξαν οι φιλοξενούμενοι)!
Μέτρια η διαιτησία του Γεωργούτσου (Νιαστής, Τασσόπουλος). Εκτός του γκολ, σε δυο τετ-α-τετ που βρέθηκαν οι παίκτες του Αφιδναϊκού, υποδείχθηκαν σε θέση όφ-σάιντ!
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Κουτσούκος, Τάτσης (45’ Π. Δέδες), Τσαρδιράτζε, Τσιούμας, Γαβαλάς, Μακρογιάννης (75’ Μπαλτάς), Πρόφκας, Μπόρσης (60’ Ντόστης), Γουναρίδης, Στάσης.

Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 1-3
Ο Αμφιάραος μπήκε επιθετικά στον αγώνα, προηγήθηκε στο 5’ λεπτό με τον Κουρούπα και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, χάνοντας ευκαιρίες με τον Μαργέτα. Πάντως, ο Παθιακάκης στο 30’ ισοφάρισε με τον Τσιάκαλο. Παρόλο που δέχθηκε γκολ, ο Αμφιάραος είχε το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι και στο 35’ έκανε με τον Γκλιάτη το 1-2. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος το ματς εξελίχθηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο Αμφιάραος έπαιζε για το τρίτο γκολ και οι πιτσιρικάδες του Παθιακάκη έβγαιναν έξυπνα στην αντεπίθεση για την ισοφάριση. Με την είσοδο του Δαυίδ, ο Κάλαμος έγινε πιο επιθετικός και στο 70’ ο παίκτης αυτός πέτυχε το 1-3 ενώ έχασε ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα να σημειώσει και …τέταρτο! Διαιτητές: Χατζόπουλος, (Νικολακάκος, Ιατρόπουλος).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Βεζυρίδης, Κοκαβέσης (80’ Ψαλλιδάς), Τσάλας, Μαραγκόπουλος (60’ Ρούμπουλας), Κωνσταντόπουλος, Καργιώτης, Τσιάκαλος, Ε. Αραμπατζής, Μυλωνάς (71’ Α. Αραμπατζής), Ντοβακάκης, Πετράκης.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Ι. Νικολάου, Μίχας, Πέππας, Γ. Αντωνίου (46’ Σακαράκας), Π. Νικολάου, Δρόσος, Κουρούπας (80’ Κ. Αντωνίου), Γκλιάτης (60’ Δαυίδ), Μαργέτας, Μανωλάς, Αθανασόπουλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
          Ομάδα                    Αγ.     Β.       Ν.       Ι.        Η.       Τέρμ.
1. Αστέρας Αυλώνα           2        10      1        1        0        4-2
2. Προφήτης Ηλίας           2        10      1        1        0        2-1
3. Αστέρας Γλ. Νερών        2        8        1        1        0        3-2
4. Αμφιάραος Καλ.             2        6        1        1        0        4-2
5. Ατλαντίς                        1        2        0        0        1        1-3
6. Γ. Παθιακάκης               1        1        0        0        1        1-3
7. Αφιδναϊκός                    2        0        0        0        2        1-3


Η επόμενη 3η αγωνιστική (10-11/3):
Αφιδναϊκός – Γ. Παθιακάκης
Αστέρας Αυλώνα – Αστέρας Γλυκών Νερών
Ατλαντίς – Προφήτης Ηλίας
Ρεπό: Αμφιάραος Καλάμου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money