Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«ΠΑΡΕΕΣ» ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ

Ο Δημήτρης Βελτανιώτης
Οριστικοποιείται το σκηνικό των παρατάξεων και ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το περιβάλλον από την ομίχλη που το περιέβαλε, σχετικά με όσους ενδιαφέρονται να μετάσχουν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΠΣΑΝΑ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «παρέες» που διαμορφώνονται είναι τρεις.

Στην πρώτη, που φαίνεται να συγκεντρώνει και τους περισσότερους προέδρους και εκπροσώπους ομάδων, επικεφαλής βρίσκεται ο Δημήτρης Βελτανιώτης, πρόεδρος του Καπανδριτίου, κι ένα από τα παλαιότερα (και ιδρυτικά) στελέχη της Ένωσης.

Στη δεύτερη, την οποία απαρτίζουν άλλοι (λιγότεροι) πρόεδροι και παράγοντες, στελέχη του αθλητισμού, μαζί με ορισμένα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., επικεφαλής έχει τεθεί ο γνωστός χειρουργός ορθοπεδικός, αθλητίατρος και προπονητής ποδοσφαίρου Ξενοφών Ρούσσης.

Στην τρίτη, φυσικά, επικεφαλής είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς, ο οποίος αναγκαστικά θα ανανεώσει το σχήμα της ομάδας του, ύστερα από τις αποχωρήσεις αρκετών στελεχών της.

Οι εκλογές –βάσει καταστατικού- διεξάγονται κάθε 4 χρόνια, τον μήνα Ιούνιο. Όμως, τίποτα δεν αποκλείει οι διεργασίες να γίνουν πολύ πιο γρήγορα, εφ’ όσον συντρέχει σοβαρός λόγος προς τούτο.

Επειδή το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ολοκληρώνεται νωρίς (22 Απριλίου), έχουν φουντώσει διάφορα σενάρια που ακούγεται ότι θα ισχύσουν στις εκλογές αυτές… Απομένει να δούμε αν όλα αυτά τα σενάρια είναι προς όφελος του ποδοσφαίρου και των νέων που παίζουν μπάλλα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money