Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΥΣΣΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Το δίδυμο Ξενοφώντα Ρούσση – Γρηγόρη Αποστολίδη, αποτελεί πλέον «ξεχωριστό άξονα» στα προεκλογικά πράγματα της ΕΠΣΑΝΑ. Σύμφωνα με τις νέες επιλογές του κ. Ρούσση, όπως γράψαμε από την Παρασκευή 9/3, η συνεργασία Μαγουλά – Ρούσση ναυάγησε. Ο κ. Ρούσσης αποχώρησε από την σύμπραξη και ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί δικής του παράταξης. Στη δήλωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αποχώρησα γιατί διαπίστωσα ότι αυτά που έχω σκεφθεί και εξαγγείλει στις ομιλίες μου, δυστυχώς δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν μη έχοντας τον πρώτο και κύριο λόγο στο συμβούλιο. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να πραγματοποιήσω όσα υποσχέθηκα στα σωματεία της Ένωσης, κι αυτό θα γίνει στηριζόμενος στις ίδιες δυνάμεις και στους ανθρώπους που με πιστεύουν και με στηρίζουν απόλυτα.
Την προσπάθειά μου αυτή, στηρίζει, συντονίζει και θα έχει ηγετικό ρόλο ο νυν γενικός γραμματέας της Ένωσης, Γρηγόρης Αποστολίδης. Και ακόμη, κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ, που θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην υλοποίηση των στόχων μας. Πιστεύοντας ότι το μεγάλο μέρος των σωματείων έχει κατανοήσει την ειλικρίνεια και την σοβαρότητα των προθέσεών μου, καλώ κάθε ομάδα και παράγοντα που θέλει πρωταθλήματα καθαρά, τίμια και άμεμπτα, διαιτησία ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη, υποδομές οργανωμένες με ακριβοδίκαιες επιλογές και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να συμπορευθεί μαζί μας ώστε να αναδείξουμε την ΕΠΣΑΝΑ σε πρώτη Ένωση της χώρας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money