Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ

Φάση από το Άμυνα-Θησέας 2-3
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γ3 ΟΜΙΛΟΣ
Χαμός επικρατεί στον Γ3 όμιλο της Γ’ κατηγορίας μετά την 2η αγωνιστική. Η Δόξα Αγ. Άννας οδηγεί την κούρσα με 10 βαθμούς. Ακολουθούν η Βουλιαγμένη και ο Ραμνούς Γραμματικού που έχουν από 5 βαθμούς, το Συκάμινο με 4, ο Θησέας Ν. Μάκρης με 3, η Άμυνα Ανθούσας και ο Παλλαυρεωτικός έχουν από 2 βαθμούς, ενώ στην όγδοη θέση είναι η ΑΕ Μενιδίου με 1 βαθμό.
Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:
Άμυνα Ανθούσας – Θησέας Ν. Μάκρης    2-3
Δόξα Αγ. Άννας – Συκάμινο                    4-1
ΑΕ Μενιδίου – Ραμνούς Γραμματικού       0-0
Βουλιαγμένη – Παλλαυρεωτικός             3-1


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 3-1
Η Βουλιαγμένη επικράτησε γηπεδούχος του Παλλαυρεωτικού με 3-1. Οι νικητές ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία αλλά δεν ολοκλήρωναν σωστά τις ευκαιρίες τους. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ασλάνη στο 15’ και ισοφάρισε ο Πουράνης στο 30᾿. Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη σημείωσε δύο ακόμη τέρματα με τον Μπαλλή στο 63’ και τον Τσάλε στο 68’, παίρνοντας σημαντική νίκη για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Διαιτητές: Φωστέρης, (Χατζόπουλος, Γιαβρόγλου).

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 4-1
Παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές της, η Δόξα Αγ. Άννας συνέτριψε 4-1 το Συκάμινο, που αν και προηγήθηκε στο σκορ, μάλλον βρισκόταν σε …άλλο γήπεδο! Το 0-1 σημείωσε ο Μήτρου στο 14’ αλλά γρήγορα οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα και πέρασαν μπροστά, με πλασέ του Γκίνη (20’) και κεφαλιά του Παπαδόπουλου (42’). Η αλλαγή τερματοφύλακα του Συκαμίνου, δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα αφού σε 10’ λεπτά η Δόξα αύξησε την διαφορά σε 4-1, με σκόρερς τον Μαρμαρά (46’) και τον Κιαχόπουλο (53’). Διαιτητές: Διαγγελάκης, (Σπυρόπουλος, Ζέρβας).
ΔΟΞΑ: Σκέντη, Μαργούτας, Τσελερίδης (70’ Μιχαηλίδης), Λυραντζής, Κωστίδης, Μαρμαράς (80’ Σάββας), Ν. Παπαδόπουλος, Κιαχόπουλος, Γκίνη, Κυριακίδης (60’ Σονίδης).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Λεμπούσης (46’ Οσμάν), Γρηγοριάδης, Γκας, Μπάρο, Καραμιχάλης, Σουβατζής, Τυροβόλης (46’ Παπαπάνος), Μπάνας, Μήτρου (80’ Τσαγκαράκης), Φιλλής, Δημητριάδης.

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 2-3
Απίστευτα πράγματα έγιναν στο ματς αυτό, που είχε απίθανες συγκυρίες καταστάσεων και εναλλαγές στο σκορ! Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα ο σκόρερ του Θησέα Δημήτρης Λεονάρδος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 12’ και το έκλεισε στο 94’ με δύο εντυπωσιακά προσωπικά τέρματα.
Η Άμυνα ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα και προηγήθηκε 2-1, πριν λήξει το ημίχρονο, με τέρματα που σημείωσε στο 17’ και στο 43’ οι Χερμάρης και Λεμονής αντίστοιχα.
Όμως, ο Θησέας κατάφερε να «σταθεί όρθιος» και να ισοφαρίσει στο 76’ με τον Κουγιουμτζή, που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Άμυνας, σε σουτ του Γκούγκαρη.
Οι συγκινήσεις έμελε να κορυφωθούν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία στο 93’ (με την μπάλλα να σταματά με πάταγο πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στον Χατζηλιάδη πάνω στη γραμμή) και στην αντεπίθεση, ο Γκούγκαρης βρήκε με υπέροχη πάσα σε θέση βολής τον Λεονάρδο, που διαμόρφωσε με δυνατό σουτ το τελικό 3-2!
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καζά (Πολυδωρόπουλος, Ραδίσης) βρήκε τους παίκτες του Θησέα να πανηγυρίζουν έξαλλα το πολύτιμο «τρίποντο» μαζί με τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στην Ανθούσα. Αντίθετα συναισθήματα υπήρχαν στο στρατόπεδο της Άμυνας, που έδειξε καλύτερα στοιχεία ομάδας αλλά δεν είχε καλά τελειώματα στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλας, Μάρκου (61’ Χατζηλιάδης), Ευαγγελίου, Μίχας, Τιμοθεάτος (46’ Μακρυδάκης), Χατζόπουλος, Γεωργάρας, Σωτηριάδης (65’ Κουγιουμτζής), Γκούγκαρης, Λεονάρδος, Μπούκουρι.

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0-0
Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε η γηπεδούχος ΑΕ Μενιδίου που παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Ραμνούντα Γραμματικού. Η δύναμη, το άγχος της νίκης και η έλλειψη ωριμότητας στην τελική προσπάθεια, άφησαν τους γηπεδούχους χωρίς γκολ. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι εμφανίσθηκαν κάπως μουδιασμένοι. Οι φάσεις μπροστά στα τέρματα ήταν λιγοστές. Κυριάρχησε η δύναμη στις μονομαχίες και η ένταση. Με νωπές τις μνήμες από τα επεισόδια που στιγμάτισαν το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων (και υπό τον φόβο επανάληψής τους), το παιχνίδι διεξήχθη με παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που επενέβη πριν την έναρξη του αγώνα! Διαιτητές: Ιωαννίδης, (Ρούντος, Β. Τζαφόλιας).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Μπουκουβάλας, Χρυσίνας (70’ Μερκούρης), Γκούρα, Στάσης, Μουρίκης, Μάντζης, Κάκαρης, Εμπορέλης (75’ Αηδόνης), Τζούτζη, Τούντας, Κωνσταντίνου (55’ Μάστορας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
          Ομάδα          Αγ.     Β.       Ν.       Ι.        Η.       Τέρμ.
1. Δόξα Αγ. Άννας    2        10      2        0        0        6-1
2. Βουλιαγμένη        2        5        1        1        0        3-1
3. Ραμνούς Γραμ.     2        5        0        2        0        1-1
4. Συκάμινο             2        4        1        0        1        2-4
5. Θησέας Ν.Μ.        2        3        1        0        1        3-4
6. Άμυνα Ανθούσας 2        2        0        1        1        2-3
7. Παλλαυρεωτικός 2        2        0        1        1        2-4
8. Α.Ε. Μενιδίου       2        1        0        1        1        0-1

Η επόμενη 3η αγωνιστική (10-11/3):
Συκάμινο – Άμυνα Ανθούσας
Ραμνούς – Δόξα Αγ. Άννας
Παλλαυρεωτικός - ΑΕ Μενιδίου
Θησέας Ν. Μάκρης – Βουλιαγμένη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money