Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ: ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ

Η συνάντηση παραγόντων ποδοσφαίρου του Κορωπίου για την συνένωση των συλλόγων της πόλης, πραγματοποιήθηκε στις 20/2 αλλά δεν είχε σπουδαία επιτυχία. Οι διοικήσεις του Α.Ο. Κορωπίου και της Δόξας βρέθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης, παρουσία μόνο είκοσι ατόμων και συζήτησαν τις διαδικασίες συνένωσης. Παρόντες ήταν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι του Α.Ο.Κ., επειδή οι οικονομικές εκκρεμότητες των τελευταίων ετών προς το ΙΚΑ και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, βαρύνουν όλους! Οι τοποθετήσεις επικεντρώθηκαν στα οικονομικά. Διαπιστώθηκε η δυσχερής κατάσταση του Α.Ο.Κ. και η αδυναμία του δημάρχου κ. Κιούση, να δώσει εγγυήσεις οικονομικής βοήθειας.
Μετά την τοποθέτηση σχεδόν όλων των ενδιαφερομένων, αποφασίσθηκε να συγκροτηθούν δύο τετραμελείς επιτροπές, μία από κάθε σύλλογο, οι οποίες ανέλαβαν την δρομολόγηση της συγχώνευσης των σωματείων σε ένα, προκειμένου να γίνει βιώσιμο και υγιές το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Ο Α.Ο. Κορωπίου, με έτος ίδρυσης το 1903, εφέτος αντιμετωπίζει σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Η Δόξα Κορωπίου, προερχόμενη από την περιοχή Αγίας Μαρίνας, αποτελεί τον «φτωχό αδελφό» του Α.Ο.Κ. και οι περισσότεροι παράγοντες της πόλης δεν βλέπουν με «ευχάριστο μάτι» την ύπαρξή της! Οπότε, η ενδεχόμενη συγχώνευση διαφαίνεται από πολύ δύσκολη έως αδύνατη…

Το κακό είναι ότι κανείς από τους παλαιούς παράγοντες δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την λύση του προβλήματος (το έριξαν στην …πολιτική και τα κοινά του δήμου), κι έχουν μείνει δύο πραγματικοί φίλοι του ποδοσφαίρου (ο Βαγγέλης Τσεβάς και ο Παναγιώτης Πάντου), να βοηθούν όσο και όπως μπορούν την κατάσταση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money