Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Γ4 ΟΜΙΛΟΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Αστέρας Αυλώνα και Προφήτης Ηλίας ξεχώρισαν και φαίνεται ότι μαζί με τον Αμφιάραο Καλάμου, θα διεκδικήσουν την 5η προνομιούχο θέση, που οδηγεί σε μπαράζ για άνοδο στην Β’ κατηγορία.
Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:
Αφιδναϊκός - Παθιακάκης     διεκόπη
Αστέρας Αυλ. - Αστέρας Γ.Ν.    8-3
Ατλαντίς - Προφήτης Ηλίας      1-2
Ρεπό: Αμφιάραος Καλάμου

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 1-2
Σε ντέρμπυ εξελίχθηκε η συνάντηση του γηπέδου Ανθούσας. Μετά από ένα 45λεπτο άγονο (0-0), η νίκη έγειρε υπέρ του Προφήτη Ηλία που σημείωσε δύο τέρματα, έναντι ενός της γηπεδούχου Ατλαντίδας. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Χαρίσης (60’) και Τούσα (78’) ενώ για την Ατλαντίδα είχε ισοφαρίσει στο 70’ ο Ντόρης Πογιάνη. Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, (Γιαβρόγλου, Δεινόπαπας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 8-3
Ο αέρας έκανε τα δικά του παιχνίδια στο ματς, που διεξήχθη -κι αυτό- στο γήπεδο Ανθούσας. Οι μπαλλιές από την μία εστία στην άλλη, ήταν σε «ημερήσια διάταξη»! Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 6-3 και μάλιστα ο Αστέρας Αυλώνα είχε και χαμένο πέναλτυ! Η ανωτερότητα των νικητών ήταν εμφανής. Διαιτητές: Καζάς, (Αδαμόπουλος, Γλυμής).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3-0 (διεκόπη)
Ο Αφιδναϊκός πραγματοποίησε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 3-0 του Παθιακάκη. Όμως, οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά αντίξοες στις Αφίδνες (Κιούρκα), με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο, λόγω ομίχλης και χαλαζόπτωσης! Ο διαιτητής, με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων, αποφάσισε την διακοπή του αγώνα. Η ΕΠΣΑΝΑ θα ορίσει (λογικά εντός 15νθημέρου, όπως λένε οι κανονισμοί) την διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχαν το 1-0 στο 5’ με ωραίο γκολ του Γουναρίδη. Το 2-0 έγινς με κτύπημα πέναλτυ του Στάση στο 20’ και το 3-0 σημείωσε πάλι ο Στάσης στο 35’. Στο 40’ τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας Μορφωνιός, που αντικαταστάθηκε. Λίγο αργότερα, τραυματίσθηκε και ο Γουναριδης, που έγινε επίσης αλλαγή!
Στη διάρκεια του ημιχρόνου και πριν εισέλθουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε έντονη χαλαζόπτωση και πυκνή ομίχλη. Η ορατότητα χάθηκε! Τότε αποφασίσθηκε η διακοπή του αγώνα. Διαιτητές: Αντ. Βλάχος, (Γρηγορίου, Καρράς).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός (40’ Παλιός), Γαβαλάς, Κουτσούκος, Μακρογιάννης, Τσερδαρνίτζε, Π. Δέδες, Τσιούμας, Στάσης, Σ. Δέδες, Πρόφκας, Γουναρίδης (43’ Σκέλας). 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
          Ομάδα                     Αγ. Β.   Ν-Ι-Η  Τέρμ.
1. Αστέρας Αυλώνα             3   13   2 1 0   12-5
2. Προφήτης Ηλίας             3   13   2 1 0   4-2
3. Αστέρας Γλ. Νερών         3   8     1 1 1   6-10
4. Αμφιάραος Καλάμου        2   6     1 1 0   4-2
5. Ατλαντίς                        2   2     0 0 2   2-5
6. Γ. Παθιακάκης                1   1     0 0 1   1-3
7. Αφιδναϊκός                    2   0     0 0 2   1-3

Η επόμενη 4η αγωνιστική (17-18/3): Αστέρας Γλυκών Νερών – Ατλαντίς, Γιάννης Παθιακάκης - Αστέρας Αυλώνα, Αμφιάραος Καλάμου – Αφιδναϊκός. Ρεπό: Προφήτης Ηλίας.


ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Η έντονη χαλαζόπτωση και το κρύο που επικράτησε στο γήπεδο Αφιδνών, είχε αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα Αφιδναϊκού-Παθιακάκη. Στο στιγμιότυπο, ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Αφιδναϊκού Γιώργος Στάσης, προσπαθεί να προφυλαχθεί από την χαλαζόπτωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money