Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Γ3 ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 3-2

Η ομάδα του Παλλαυρεωτικού
Εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και γκολ, που στιγματίσθηκε από απαράδεκτα επεισόδια εις βάρος των φιλοξενουμένων, χωρίς λόγο και αιτία!
Υπήρξαν αρκετά περίεργα στον αγώνα αυτό. Όπως σημαντικό ήταν ότι τα 5 γκολ σημείωσαν δύο παίκτες! Τρία ο Μάνθος Ασλάνη των γηπεδούχων και δύο ο Θανάσης Λεμονής των φιλοξενουμένων. Ακόμη, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του αγώνα, ο τραυματισμός στο 50’ του τερματοφύλακα της Άμυνας Παρλακίδη, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Αναστασιάδη στο 46’. Ο νεοεισελθών στο 51’ Κιοσσές, δεν ήταν τερματοφύλακας…

Η Άμυνα πέτυχε πρώτη τέρμα μόλις στο 3’, με κτύπημα πέναλτυ του Λεμονή. Το 0-1 σφράγισε τις προσπάθειες των αντιπάλων για το α’ 45λεπτο.

Στο β’ μέρος ο Παλλαυρεωτικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53’, επίσης με κτύπημα πέναλτυ, που εκτέλεσε επιτυχώς ο Ασλάνη. Στη μάχη που ακολούθησε, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, με κεφαλιά του Λεμονή, στο 60’.

Το απίστευτο συνέβη αμέσως μετά (61’), καθώς με την σέντρα, ο Ασλάνη σούταρε σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και ισοφάρισε 2-2! Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, και πριν συμπληρωθεί το 62’ λεπτό, πάλι ο Ασλάνη πέτυχε το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων!

Διαιτητές: Δραγάτης, (Καραπάνος, Β. Γαλάνης).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάνης, Κ. Σπυρόπουλος, Νικολαΐδης, Πλατανησιώτης, Πιτσικάλης, Μυλωνάς (35’ Κούσουλας), Ηλίας (63’ Ομέρκο), Φύσαρης, Ασλάνη, Θεοφανίδης, Κυριακίδης (84’ Γκιόρκα).

ΑΜΥΝΑ: Αναστασιάδης (46’ Παρλακίδης, 51 λ.τρ. Κιοσσές), Τζέγια, Πρασσάς, Νικόπουλος, Κοσκολός, Κωστόπουλος (89’ Κατσίκης), Καραβατάκης, Καραμάνος, Καρυστινός, Λεμονής, Χερμάνι.

Απαράδεκτα επεισόδια
Επεισόδια σε βάρος της Άμυνας από παίκτες και παράγοντες του Παλλαυρεωτικού, μας κατήγγειλε ο εκπρόσωπος και προπονητής της ομάδας της Ανθούσας, Ηλίας Καραπιπέρης, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα που έγινε στο γήπεδο «Γιώργος Ραφιάς» Λαυρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Καραπιπέρη, ευθύνη για τα γεγονότα φέρουν και οι διαιτητές της συνάντησης Δραγάτης (Καραπάνος, Β. Γαλάνης), οι οποίοι ήταν εξαιρετικά φοβισμένοι και δεν μπορούσαν να αντιτάξουν την εφαρμογή των κανονισμών, στην «τραμπούκικη» συμπεριφορά του Παλλαυρεωτικού.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της Άμυνας δήλωσε στον ιστότοπό μας: «Κάποιοι μας έβριζαν χυδαία από την αρχή του αγώνα! Ειδικά προς το τέλος του αγώνα, όταν το σκορ διαμορφώθηκε σε 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, κάποιος από τον πάγκο του Παλλαυρεωτικού μας έβριζε με απαράδεκτο τρόπο και ο διαιτητής έδιωξε από τον πάγκο εμένα! Ξεπερνάω το γεγονός ότι μας ακύρωσαν καθαρό γκολ ως όφ-σάιντ και ότι κατακύρωσαν το 3ο τέρμα των γηπεδούχων, που ξεκίνησε από φάση 5 μέτρα όφ-σάιντ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβριζαν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο τα πιτσιρίκια παίκτες της Άμυνας, που δεν είχαν την παραμικρή αρνητική συμπεριφορά στο παιχνίδι… Καταγγέλλω ακόμη τον στόπερ της ομάδας του Λαυρίου, με το νούμερο 4, ο οποίος αφού έβγαλε την φανέλα του, ήλθε και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, χωρίς αιτία! Ευτυχώς αυτόν τον έγραψαν στο φύλλο αγώνος, αλλά τον γενικό αρχηγό και όλους αυτούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν κλίμα εκφοβισμού, ποιος θα τους τιμωρήσει»;

Η Άμυνα θα διαμαρτυρηθεί εγγράφως στην Ένωση για τα επεισόδια, που οι άνθρωποί της θεωρούν απαράδεκτα. 


* Όπως μας ενημέρωσαν μέλη της διοίκησης του Παλλαυρεωτικού, ο σύλλογος θα τιμωρήσει τον παίκτη Πλατανησιώτη, που επιτέθηκε αναίτια στον προπονητή της Άμυνας και θα προσπαθήσει να μηδενίσει κρούσματα απειθαρχίας του ποδοσφαιρικού της τμήματος, ώστε να μην ξαναπαρουσιασθούν παρόμοια συμπτώματα κακής συμπεριφοράς και κακής φιλοξενίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money