Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3-2

Τα Καλύβια σημείωσαν νίκη σωτηρίας επί της Αρτέμιδος με 3-2. Η νίκη αυτή σιγούρεψε την θέση των Καλυβίων στην κατηγορία ενώ από την πλευρά της η Άρτεμις είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα παιδιά αφού το όνειρο της ανόδου έσβησε πλέον γι’ αυτήν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν το τρίποντο! Το 0-1 σημείωσε ο Μητσιώνης (10'), αλλά τα Καλύβια αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με τον Δάβαρη (20').

Η ομάδα της Λούτσας πιο ευέλικτη, ξαναπροηγήθηκε 1-2 με γκολ του Δαρβή (39'), όμως στην εκπνοή του πρώτου μέρους (44') ο Μπεχάρι πέτυχε το 2-2. Το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Ντιμεσπίρα (68').

Διαιτητές: Μαργαρίτης, (Β. Λάμπρου, Μισρής).

ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Οικονομίδης, Μπακιρτζόγλου, Πλακιάς, Β. Μπούτσης (46' Βασιλακάκης), Μαραγκός, Κωνσταντινίδης (66' Κοτλίδας), Μπεχάρι (90' Βαρβίας), Δάβαρης, Χρ. Μπούτσης, Ντιμεσπίρα.

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Πρίφτης, Βασιλείου (73' Σουπικιώτης), Ηλιάδης, Δημητρίου, Σερμαγιάς, Μητσιώνης (68' Κοντζίνος), Τσούκα, Μαγκουσοχατζάκης, Δαρβής (61' Τράκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money