Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3-0

Άγνοια κανονισμών και επεισόδια χωρίς λόγο!
Φοβερά πράγματα συνέβησαν στο γήπεδο Άνοιξης, κατά την διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Σταμάτας-Αυλώνα 3-0! Από άγνοια κανονισμών, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απεβλήθησαν και λόγω προσωπικών μικροεγωισμών, υπήρξε σύρραξη οπαδών της Σταμάτας και παικτών του Αυλώνα, έξω από το γήπεδο, αρκετή ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 45’, όταν ο Κ. Τσεβάς κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Οσμανάι κι έκανε το 1-0. Το 2-0 πέτυχε πάλι ο Οσμανάι στο 55’ αφού είχε προηγηθεί αποβολή του Μπενετάτου (50’), για εξύβριση του βοηθού, και ο Αυλώνας έπαιζε με 10 παίκτες.

Το απίστευτο έγινε στο 60’, όταν ο Χ. Τσεβάς σημείωσε το 3-0 και γύρισε να κάνει …χειρονομίες στον προσωπικό του αντίπαλο Κούλια! Ο τελευταίος αντέδρασε βρίζοντας, και ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο! Τότε διαμαρτυρήθηκε (χωρίς λόγο) από τον πάγκο της Σταμάτας, ο Κοαμάς Πέππας, ο οποίος είδε κι αυτός την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Τα χειρότερα έγιναν στο τέλος: Αφού υπεγράφη το Φύλλο Αγώνος, νεαρός παίκτης του Αυλώνα έβρισε (από το λεωφορείο όπου βρισκόταν), παίκτες της Σταμάτας… Όπως μας διευκρίνισαν αυτόπτες μάρτυρες, ο αρχηγός της Σταμάτας, αμέσως τηλεφώνησε και επέστρεψαν στο γήπεδο 8-10 οπαδοί της Σταμάτας, οι οποίοι με βρισιές και χειροδικώντας, επιτέθηκαν κι έδειραν παίκτες του Αυλώνα, τους οποίους έβγαλαν από το λεωφορείο! Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του ποδοσφαιριστή της Σταμάτας Κ. Τσεβά, ο οποίος χώρισε –όπως μπορούσε- τους εμπλακέντες στο επεισόδιο, ώστε να αναχωρήσει η αποστολή του Αυλώνα από το γήπεδο!

Ο Αυλώνας δεν είχε προπονητή στον πάγκο, επειδή ο τεχνικός της ομάδας Θεολόγος Αγαθής «ψηνόταν» στον πυρετό και δεν μπόρεσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Τον αντικατέστησε ο αδελφός του και γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ο διαιτητής Βουδούρης (Τζάλλας, Μαγουλάκης), είχε να κάνει με παράγοντες και παίκτες που δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς! Έδειξε σειρά από κίτρινες κάρτες, επειδή σχεδόν όλοι οι παίκτες (και των δύο ομάδων), του «υπεδείκνυαν» πιεστικά «παραβάσεις» των αντιπάλων τους! Αυτή η συμπεριφορά –ως γνωστόν- τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.
Οι παίκτες (αλλά και οι παράγοντες) δεν γνώριζαν ότι υπάρχει τέτοιος κανονισμός! Και διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή, υποστηρίζοντας ότι «δυναμιτίζει το κλίμα»! Δυστυχώς έτσι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε!  

ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Κολώτας, Σ. Δεσύλλας, Μπόρας, Συρράκος, Ντιούφ, Πράσινος, Δ. Κριεμάδης (60’ Ποροτσίδης), Οσμανάι, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλαιοσπύρος, Τσέλιος, Κούλας, Οικονομίδης, Μπαμπαλίου, Ελευθεριάδης, Μπενετάτος, Α. Λέκκας, Καραδήμος, Νουόμπα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money